Aardappel-salade met bieslook

riffia_lady 19 apr 2011

  1. 5 vastkokende aardappels
    1 teentje knoflook, zeer fijngehakt of gesneden
    1 eetlepel glade fijngesneden peterselie
    1 volle eetlepel fijngesneden koriander
    1 a 2 eetlepels azijn
    2 eetlepels zonnebloemolie
    1 volle theelepel zout
    1 volle theelepel peper

    Schil de aardappelen snijd ze in kleine blokjes en spoel ze af om vervolgens in 15 tot 20 minuten gaar te koken in zout water.

    Meng na het uitlekken en afkoelen alle ingredienten samen in een schaal(ivm de knoflook een stenen schaal) voeg extra zout en peper toe en zet het vervolgens 20 minuten afgedekt in de koelkast.

    Variatietip: Eventueel roosjes bloemkool bijvoegen.

    [​IMG]
     

Deel Deze Pagina