Amy Winehouse Dood

karim 24 jul 2011

 1. De Engelse zangeres Amy Winehouse is gewoon dood aangetroffen in haar woning in Noord-Londen.

  Platenmaatschappij Universal heeft zojuist de dood van de soulzangeres bevestigd.

  ''Wij zijn diep bedroefd door het plotselinge verlies van zo'n getalenteerde muzikant en artiest. Onze gebeden gaan uit naar Amy's familie, vrienden en fans in deze moeilijke tijd'', stelde het bedrijf in een verklaring.

  Winehouse kampte al jaren met alcohol- en drugsverslavingen. Zij is 27 jaar oud geworden. De politie onderzoekt de omstandigheden van haar dood.

  Even na vier uur zaterdagmiddag (plaatselijke tijd) werd de ambulance opgeroepen naar de flat van Winehouse. De artsen konden de zangeres niet meer redden.

  Autopsie

  Op het lichaam van Amy Winehouse wordt zondag of maandag autopsie verricht.

  Het lichaam van Winehouse is inmiddels per privéambulance overgebracht naar een mortuarium in Londen, waar het onderzoek zal worden verricht. De politie laat in een verklaring weten dat er geen arrestaties zijn verricht in verband met het overlijden van de zangeres.

  Speculaties in verscheidene media dat een overdosis de doodsoorzaak zou zijn, noemde een zegsman van de politie ''ongepast.''

  Back to Black

  Winehouse brak in eigen land in 2003 door en beleefde vier jaar geleden haar grootste internationale succes met het album Back to Black. De plaat leverde haar een Grammy op.

  Ook de single Rehab werd bekroond met de belangrijkste Amerikaanse popprijs. In totaal won Winehouse vijf Grammy's.
   
 2. kijk hoe ze eruit zag..

  [​IMG]

  kan toch niet gezond zijn ?
   
 3. Jah las het gisteren op ttx dacht goh die heeft he nog lang volgehouden met al die troep,.. ieggg
   

Deel Deze Pagina