Angolese Leila gekroond tot Miss Universe

Just_a_Boy 13 sep 2011

 1. SAO PAULO - Tot ieders verrassing is Leila Lopes (25) uit Angola afgelopen nacht in Brazilië gekroond tot de Miss Universe 2011. De Nederlandse kanshebster Kelly Weekers (22), die vooraf was getipt voor een plek in de top vijf, eindigde net buiten de top tien.

  De zestigste Miss Universe-verkiezing is gewonnen door de 25-jarige Leila Lopes uit Angola. De Nederlandse Kelly Weekers, die begin juli tot Miss Nederland werd gekroond, eindigde bij de eerste vijftien.

  Lopes, studente bedrijfskunde, neemt de titel over van de Mexicaanse Ximena Navarrete, die de schoonheidswedstrijd vorig jaar won. Lopes is de eerste Miss Universe uit Angola. Ze is de vierde Afrikaanse die de titel wint, in 1999 was Mpule Kwelagobe uit Botswana de laatste Afrikaanse winnares.

  Liefdadigheid
  De tweede prijs ging naar de Oekraïense Olesia Stefanko, Priscilla Machado uit Brazilië werd derde. De Maastrichtse Kelly Weekers behoorde tot de favorieten, maar moest genoegen nemen met een plaats buiten de toptien.

  De winnares van de verkiezing wint een salaris van 100.000 dollar en een jaar kost en inwoning in New York. Tevens ontvangt ze sieraden ter waarde van 50.000 dollar, een vakantiehuis in Mexico, een studiebeurs, een jaar lang gratis make-up en vliegreizen. Ze moet zich het komende jaar inzetten voor liefdadigheidsprojecten. Donald Trump is de baas van de Miss Universe-organisatie.

  [​IMG]

  zij is echt mooi!
   
 2. tbarka allah, dat is een mooie meid. Eindelijk eens een afrikaanse miss universe. Altijd waren het amerikanen of europa
   
 3. -AmazighChick

  -AmazighChick Populair

  13.482
  70
  0
  Mashaa'Allah mooie meid. Jij bent wel erg met die meisjes bezig he Just_a_Boy, hahaha yekk.
   

Deel Deze Pagina