Bedankt Maroc.nl!

-AmazighChick 21 mrt 2011

 1. -AmazighChick

  -AmazighChick Populair

  13.482
  70
  0
  Alle lof zij Allah en vrede en zegeningen zij met Zijn profeet, zijn familie en zijn metgezellen,

  Maroc.nl heeft sinds kort dating via het web gelanceerd. Volgens de woordvoerder, M. Al Aissati, is het webdaten vooral voor veel Marokkaanse meisjes een uitkomst. Er is volgens hem een spanningsveld tussen het hooghouden van de goede familienaam en het kenbaar maken dat je zoekende bent. Daardoor is uitgaan niet altijd mogelijk. Hiermee kunnen ze anoniem blijven en toch in contact komen met mannen uit dezelfde cultuur. Dus, vaders die over de kuisheid van hun dochters waken, opgelet! Al Aissati en compagnons zijn er nu in geslaagd om verdorvenheid in jullie huizen binnen te brengen. Jullie dochters krijgen vanaf nu, terwijl zij thuis zitten, dagelijks een cursus ‘buitensporigheid’ waarin de volgende thema’s worden behandeld; ‘hoe verlies ik mijn deugdelijkheid en mijn maagdelijkheid’, ‘hoe loop ik weg van huis’ en ‘hoe beland ik in de prostitutie’.

  Deze praktijken van Al Aissati en compagnons komen in werkelijkheid slechts ten goede aan de zogeheten loverboys die geen enkele manier schuwen om onschuldige meisjes voor zich te winnen. Vroeger moesten zij nog de straat op en zich overdreven inspannen om een slachtoffer te vinden, maar vandaag, en dankzij de uitvinding van mensen zoals meneer Al Aissati en compagnons, kunnen zij nu alles vanuit hun woningen regelen. Hoe kunnen wij meneer Al Aissati en compagnons ooit bedanken voor hun inspanningen ten behoeve van de Marokkaanse gemeenschap. En trouwens, hoe zal meneer Al Aissati het vinden als zijn zus, vrouw of dochter door middel van zijn website het slachtoffer wordt van een slinkse patsertje.

  Een onderzoek van het Nederlands Interdisciplinair Demografisch Instituut heeft uitgewezen dat vijftig procent van de tweede generatie allochtonen eerst een tijdje wil samenwonen voor het huwelijk. Dit moet er, volgens hun, voor zorgen dat minder Marokkanen hun partner uit het buitenland halen. Meneer Al Aissati is het helemaal eens met dit onderzoek en om zijn website nogmaals aan de man te brengen, zegt hij tot slot het volgende: “Deze website kan de huwelijksmigratie verminderen.†Leugenaar! Hij weet heel goed dat wanneer Marokkaanse meisjes eerst een tijdje gaan samenwonen voor het huwelijk of aan het daten slaan (al dan niet via) Maroc.nl, zij niet meer door de jongens als een serieuze huwelijkskandidaat gezien worden en uiteindelijk terug moeten vallen op jongens uit het buitenland die bereid zijn zulke meisjes in genade aan te nemen in ruil voor verblijfspapieren. Dus, er zullen in de toekomst veel meer meisjes uitwijken naar het buitenland op zoek naar ‘de liefde’.

  Wassalaamoe Alaikoem
   
 2. wat een onzin vind je niet ?
   
 3. Yeh 3la onzin ze3ma halal,haha
   
 4. la 7awla wala qoewata illa billah..!
  meer kan ik er niet over kwijt.
   

 5. mwahahaha halal dating site nooit over gehoord

  egt misselijk makkend :lol:
   
 6. -AmazighChick

  -AmazighChick Populair

  13.482
  70
  0
  Daarom ook, Bedankt Maroc.nl :D
   
 7. Echte onzin
   
 8. -AmazighChick

  -AmazighChick Populair

  13.482
  70
  0
  Zeker..
   
 9. Samir

  Samir Viva Real Madrid Populair

  10.593
  117
  0
  srry amazighchick, maar k krijg hoofdpijn van die titel. aub niet over de twee vieze m.nl websites praten (je weet welke 2 k bedoel).
   
 10. misschien een domme reactie maar hoezo bedankt? Bedankt voor die dating mogelijkheden ??
   
 11. Is sarcastisch bedoeld...
   
 12. ewa ja :p

  eyemmmaa i admin :lol:
   
 13. Sara

  Sara

  6.166
  23
  0
  Bah Bah Maroc.nl allemaal serieuze mense daar ze kennen geen lol ieuwwwwwwwwwwwwww
   
 14. maroc.nl rare mensen ie wollah bazz :eek:
   
 15. -AmazighChick

  -AmazighChick Populair

  13.482
  70
  0
  O, chips. Ik d8 dat ze juist die datings-zooi weg hadden gehaald, hebben ze het er juist bij gedaan? Ik ben echt dom. Verwijder deze topic :p
   

Deel Deze Pagina