Centraal Afrika- Marokko: De Voorbeschouwing

Midar_1 4 sep 2011

 1. Centraal Afrika- Marokko: De Voorbeschouwing

  Marokko zal het morgenmiddag om 16:00 in een uitwedstrijd het gaan opnemen tegen Centraal Afrika. Voor Marokko staat er veel op het spel, want bij winst is de ploeg van bondscoach Eric Gerets gekwalificeerd voor de Afrika Cup 2012. Na de afwezigheid tijdens de Afrika Cup 2010 verlangt iedere Marokkaanse supporter weer naar grote successen zoals op de Afrika Cup 2004.

  Maar eerst zal er morgen afgerekend moeten worden met Centraal Afrika. Is de ploeg van Gerets wel opgewassen tegen Centraal Afrika? We mogen geen enkele tegenstander onderschatten, maar kwaliteit heeft onze ploeg zeker. Volgens Arryadia, die een training van Centraal Afrika hebben bezocht zal het land morgen zeker niet met de schoonheidprijs naar huis willen gaan. De spelers van Centraal Afrika zullen alleen maar lange ballen gaan spelen en hopen dat de verdedigers van Marokko een foutje zullen gaan maken.

  Defensief hoeft de ploeg van Gerets zich niet echt zorgen te maken. In de eerdere wedstrijden tegen Centraal Afrika (0-0), Tanzania (0-1), Algerije (1-0 en 4-0) kreeg de ploeg van Gerets maar een tegendoelpunt en dat was nog via een penalty na een ongelukkige handsbal van middenvelder Adil Hermach, die wegens een knieblessure morgen niet van de partij zal zijn.

  De selectie van Centraal Afrika analyseren doe je niet zomaar, want de spelers van het land spelen niet bij bekende Europese clubs. Hun sterspeler Habibou zal morgen niet aanwezig zijn, omdat hij niet meer voor Centraal Afrika wil uitkomen.

  Als we de selectie van nu met de selectie van de eerdere wedstrijd tegen Centraal Afrika (0-0) met elkaar gaan vergelijken zien we vele verschillen. Zes spelers van de opstelling van 5 september 2010 zullen morgen, volgens de verwachte opstelling niet in de basis starten. Benzoukane, Hermach, Mahdoufi, El Ahmadi, Berrabeh, Chamakh en El Hamdaoui worden morgen niet in de basis verwacht.

  Het elftal dat op 5 september 2010 thuis met 0-0 speelde tegen Centraal Afrika:


  De wedstrijd zal morgen in het Barthelemy Boganda stadion worden gespeeld. Het stadion zal plaats bieden aan 20.000 supporters en zal morgen vrijwel helemaal uitverkocht zijn. In eerste instantie dreigde de CAF om geen supporters toe te laten na de ongeregeldheden in de thuiswedstrijd tegen Algerije (2-0 winst), maar de CAF gaf Centraal Afrika op het allerlaatste moment toch nog een laatste kans.

  Het stadion in Bangui:


  Bondscoach Eric Gerets zal morgen vol op de aanval gaan spelen. Dit liet de bondscoach eerder tegenover de Marokkaanse media weten. Volgens Radio Mars zal Gerets niet veel aan zijn opstelling sleutelen en zullen de vertrouwde namen morgen gaan spelen. De positie van de geblesseerde Adil Hermach zal vervangen worden door Younes Belhanda, die voor Houssine Kharja op het middenveld zal gaan spelen.

  De vermoedelijke opstelling van morgen:
  Keeper: Nadir Lemyaghri

  Verdedigers: Michael Basser, Mehdi Benatia, Abdelhamid El Kaoutari, Badr El Kaddouri

  Middenvelders: Mbark Boussoufa, Houssine Kharja-Younes Belhanda, Oussama Assaidi

  Aanvallers: Youssef Hadji,Youssef El Arabi

  De wedstrijd begint straks om 16.00 uur nl tijd live te volgen op medi1.

  Insha allah een overwinning voor maroc.
   
 2. 0-1 maroc insha allah.
   
 3. Bij een overwinning is maroc zo goed als zeker geplaats voor de can 2012 insha allah.
   
 4. en bij gelijkspel?
   
 5. -AmazighChick

  -AmazighChick Populair

  13.482
  70
  0
  Up. InshaAllah dat Maghreb mee mag doen:) ( én wint, natuurlijk).
   
 6. Samir

  Samir Viva Real Madrid Populair

  10.593
  117
  0
  gelijkspel.. marokko had zoveel kansen maar niets benut
   
 7. Gelijkspel is ook een redelijke resultaat dat betekend dat maroc nog steeds 1e staat met nog 1 wedstrijd te spelen.
  Maroc moet gwn winnen thuis dan zijn ze door.Gelijkspel is ook goed mits algerije wint van centraal afrika.

  Marokko 8 punten. +4
  Centraal afrika 8 punten. +2
  Tanzania 5
  Algerije 5
   

Deel Deze Pagina