Een Verhaaltje Van Samir En ....

Samir 14 mrt 2011

 1. Samir

  Samir Viva Real Madrid Populair

  10.593
  117
  0
  Samir wil verhaaltje schrijven! :D
  maar iemand moet met me mee doen, dan gaan we met zn tweeen een verhaal schrijven. ieder elk 10 zinnen en dan de ander het vervolg erop 10 zinnen etc etc..

  zied o zied.. wie heeft zin?
   
 2. Samir

  Samir Viva Real Madrid Populair

  10.593
  117
  0
  Niet allemaal tegelijk! hahah
   
 3. Meskien, ahhaha.
   
 4. Op mij kun je rekenen!! Ik zal zo meteen een begin maken.
   
 5. up! ik ben benieuwd hoe jullie verhaal eruitziet
   
 6. T7azyith tmazyith, seksou tyazith..

  Door alle drukte om zich heen en de chaos die dit met zich meebrengt, wist Samir zich maar slecht te concentreren op school, werk, zijn familie en zijn toekomstige ambities. Het was tijd voor rust, ware rust die Nederland en met name de grote stad Samir niet kon bieden. Deze kon hij nergens anders vinden dan in Maghreb, Arif om precies te zijn. Sinds zijn vertrek daar zomer 2010 voelt hij een gemis en een groot verlangen om weer in dit gebied te verblijven. Zijn grootouders daar achterlatend, heeft hij ook afscheid moeten nemen van de wijde vlakte en indrukwekkende rotsachtige bergen aan het einde van de horizon waar hij iedere avond weer de zonsondergang mocht aanschouwen. Van het leven zonder agenda, gsm of andere westerse luxe die het leven beheerst, kon hij maar geen genoeg krijgen. Zijn verlangen worden grootser en zijn ongeduld groeit met de dag. Nog precies drie en een halve maand en dan is het weer zover. De slippers komen te voorschijn, re3baya is niet weg te denken, het hoofd wordt kaalgeschoren, het is tijd voor Arif. Bijna tijd! nu eerst nog drie en halve maand Nederland op het programma.
   
 7. Samir

  Samir Viva Real Madrid Populair

  10.593
  117
  0
  Samir probeert het geduld ergens vandaan te halen, maar niks wil hem lukken. De dagen lijken weken, de uren lijken dagen.. De verveling en frustraties in Nederland bezorgen hem grijze haren en de verlangens naar Rkempo domineren zijn gedachten.. Totdat hij op een dag nergens meer aan kon denken dan Ariff, en werkelijk besloot om de stap te nemen. Wachten was nooit zijn sterkste punt geweest. Hij zou en moest dezelfde dag nog vertrekken naar Ariff. Hij kon het niet verdragen dat mensen op dit moment genoten van de verse fruit en het prachtige uitzicht van de Rkempo bergen. Voordat hij zijn adrenaline en moed verder op zou drijven, besloot hij eens te kijken wat zijn budget was om te reizen naar Rkempo. Met de rabo reader trillend in zn handen tikte hij de website van de Rabobank in. Nadat hij zijn inloggegevens had ingevuld zag Samir een geldbedrag die hem niet alleen frustreerde, maar ook de raboreader uit het raam deed vliegen. 23,50 euro?!! "Tfoeee! Hoe moet ik daarmee naar Ariff?' schreeuwde hij. Op het moment dat hij probeerde af te koelen van woede, bedacht hij zich dat Chaabi Girl het financieel goed voor elkaar had. Hij besefte dat dit buurmeisje zijn enige redding is, mocht hij naar Ariff willen gaan.
   
 8. hahaha het begin is al geweldig!
   
 9. Opgewonden, vol goede vertrouwen en met zijn gedachten al in Ariff doet Samir de stoute schoen aan en benadert Chaabi Girl.

  Samir: Hey Turk!
  Chaabi_girl: Ewa topvoetballer!
  Samir: Mli7 cha nigh?
  Chaabi_girl: Ka twarir, ka ntsellak a ouma, hmdl. I shekk, tawyethith swait nigh?
  Samir: Hamdoelilah! Het kan altijd beter he..
  Chaabi_girl: What’s up?!
  Samir: Ben Hollanda helemaal zat joh. Ariff is mijn enige uitweg! Maar zit met müshkilat.
  Chaabi_girl: Zidd…
  Samir: Met 23,50 euro geraak ik niet in Ariff he.
  Chaabi_girl: Al gedacht aan meeliften? haha
  Samir: Thamsount! Niet dat je aanbiedt om me een helpende hand te bieden.
  Chaabi_girl: Vertel, wat kan ik voor jou betekenen a ouma?

  Samir twijfelt. Doet hij er wel goed aan om juist Chaabi Girl om deze gunst te vragen? Hij bedenkt en overweegt, ja hij weet het zeker! Hij zal Chaabi Girl om de gunst vragen onder het nuttigen van een door hem zelf gebakken tashnift ’n aghroum.
   
 10. hahaha zied zied uppertjess
   
 11. Samir

  Samir Viva Real Madrid Populair

  10.593
  117
  0
  hahahahaha je laat me lachen chaabi girl hahahahaha k zal zo aan mijn deel beginnen
   
 12. Hahaha is goed! Ben benieuwd!! :D
   
 13. Samir

  Samir Viva Real Madrid Populair

  10.593
  117
  0
  Samir nodigt Chaabi girl die avond uit voor een etentje bij hem thuis. Hij gaat meteen naar de bank en pint 20 euro, om bij de albert heijn en de plaatstelijke Marokkaanse bakker de lekkerste spullen te halen. Hij heeft zich goed voorbereid en de tafel gevuld met riffijnse lekkernijen.. Zelfgemaakte brood, lemsemen, sefnej, pannekoeken, honing, zitoen, olijfolie, tjarmilaa, mandarijnen en dadels en na3na3 thee. 'Als dit haar niet overhaalt, dan weet ik het ook niet meer' denkt Samir. Chaabi Girl komt even later het huis binnen en haar ogen vallen meteen op de eettafel. Zonder haar jas uit te trekken, rent ze naar de tafel en begint met twee handen van de lekkernijen te smullen. Samir probeert het gesprek over de financieen te starten, maar het lijkt dat Chaabi girl daar helemaal niet geintresseerd in is. Samir beseft zich op dat moment dat hij een verkeerde keuze heeft gemaakt. Hij zal geen geld krijgen van deze mo3adiss, maar ze heeft hem juist geld gekost! Die 20 euro aan lekkere eten was een slechte investering beseft Samir. Daar zit hij tegenover de vretende Chaabi girl en met 3,50 euro op zak. Chaabi girl lijkt zich niet druk te maken of Samir wel mee eet. Ze kijkt alleen maar naar de lekkernijen en likt haar vingers erbij af.
   
 14. mwhahahah ayemmaa zied up up jullie 2 moeten een boek beginnen :eek:
   
 15. Na het gehele spel te hebben aanschouwen en de tafel een wirwar is van halflege borden, neemt Chaabi girl plaats tegenover Samir. Ze merkte al bij binnenkomst de onzekere en later teleurgestelde blik op van Samir. Chaabi girl heeft al die tijd onverschillig gedaan en zich alleen gefocust op de rijkelijk gedekte tafel. Chaabi girl wist waar ze mee bezig was, dit tot grote ongenoegen van Samir. Nu haar buikje vol zit is het tijd om te luisteren naar Samir zijn müshkilat.

  Samir: Slaat een diepe zucht.
  Chaabi_girl: Waarom heb jij niets van het eten gegeten, heb je het vergiftigd nigh?
  Samir: Slaat weer een diepe zucht.
  Chaabi_girl: Minshekk youghin?
  Samir: Ik ben het hier zat Chaabi girl.
  Chaabi_girl: Wanneer wil je vertrekken?
  Samir: Zo snel mogelijk.
  Chaabi_girl: Hoeveel heb je nodig?
  Samir: Ik heb nu genoeg om daar 2 drankjes te nuttigen in café Club op Sidi Ali.
  Chaabi_girl: Dan kun je mij in ieder geval trakteren!

  Samir heeft nu nog meer spijt van zijn voornemen om Chaabi girl om hulp te vragen. Zij had immers alleen maar oog voor het eten en nu ook op een drankje van zijn laatste zure centen! Chaabi girl ziet Samir denken.

  Chaabi_girl: Tkesaagh waha a boujedyiff!! Ik heb al die tijd geweten dat je mij om deze gunst wilde vragen. Ik kon het niet laten om jou even jnoen te bezorgen. :D Dank, heb van jou genoten!
  Samir: Gooit een kussen naar het hoofd van Chaabi girl.
  Chaabi_girl: Daag me niet uit, ik heb nog alles in de hand..
   

Deel Deze Pagina