Tetouzint_Alhoceima levert nuttigste bijdrage aan Rkempo.nl

S

Samir

Guest
Voor de geintresseerden:

Volgens de statistieken van de website heeft tetouzint_alhoceima de nuttigste bijdrage. Door haar topics (vooral izran), videos en foto's komen gemiddeld 80 gasten per dag op Rkempo.nl via google. Haar inhoud wordt niet het meest bekeken, maar is wel t nuttigst. Dat betekent dat de bezoekers die zij aantrekt het langst op rkempo.nl blijven, het vaakst terug blijven komen en ook t vaakst besluiten om zich dan te registreren. Google herkent meer dan 2000 paginas van rkempo en de stijging search indexering is 40 % per maand.

In totaal komen er gemiddeld 400 unieke gasten (leden, bezoekers) per dag op Rkempo.nl.
Dus tetouzint_alhoceima levert 20 % van de unieke gasten.

Het bezoekersaantal groeit wekelijks met 15 %. Er is een stijging van het aantal pagina bezoeken van 150 % vergeleken met de vorige week. Die stijging blijf aan. In totaal herkent Google gemiddeld 2200 pagina's op dit moment.

De populairste lid is Ouafa. Haar hoekje wordt het meest bekeken. Maar of ze ook nuttig is.. dat laat k aan jullie over haha :p Een belangrijke oorzaak van haar populairiteit is dat ze 1 van de eerste leden is die zich heeft geregistreerd. Het zit namelijk zo: hoe ouder een pagina, hoe populairder je wordt op google.

Voor een site die net een maand actief is, en niet helemaal is afgerond, zijn deze cijfers veelbelovend voor de toekomst.

Het bekendste zoekwoord op rkempo.nl is: amazigh


1 uur in de middag komen de meeste mensen op rkempo

Zaterdag is de drukste dag op Rkempo
 
6 feb 2011
2.708
25
mwhhahahahahahahahahaahahahahhaahah razjaa keh vandaag lachkickk :lol:

wejeemmaaa hahahahahahaah intressant :lol:

oke srry :lol:
 
Bovenaan