Waargebeurd verhaal over Berbers huwelijksreisje

S

Samir

Guest
Er was een keer een berber die in spanje woonde. En hij besloot om een vrouw te huwen in rkempo. Dus hij ging naar marokko, vond een leuk meisje en regelde visa etc. voor haar. Toen gaven ze een trouwfeest in Selouane, waar ze vandaan komt. Mohiem na de trouwfeest zou t stelletje dus naar SPanje gaan. Dat meisje natuurlijk helemaal blij dat ze eindelijk Marokko verlaat haha en toen ze dus in de vliegtuig zaten, zei ze: Eindelijkkkkkk k ben verlost van die rkempoo!

en toen ze gingen uitstappen uit de vliegtuig (in Madrid) toen vroeg ze aan haar nieuwe man: Noweth mani taayant tim3arin?? (Zijn we aangekomen op de plek waar de vrouw de baas is?) haha ze dacht natuurlijk eindelijk europaaa! hier zijn vrouwen de baas en hebben alle vrijheid!

die man krabbelde even op zn achterhoofd en antwoordde: neee a zine inoe, we moeten nog een vliegtuig nemen voordat we aankomen.

Hij liet haar in de eerste vliegtuig stappen terug naar marokko, en in Nador aangekomen zei hij: hier zijn we aangekomen waar de vrouw de baas is whahahaa meskien hij was bang dat ze de baas ging spelen in spanje, dus hij liet haar in marokko wonen.
 
Bovenaan