grootste blunders in marokko

metalsiaanse 9 feb 2011

 1. titel zegt genoegg vertell

  De mijne is dat ik voor een internet cafe viel en iedereen mij ging uitlachenn
  Hhahahahha
   
 2. Samir

  Samir Viva Real Madrid Populair

  10.593
  117
  0
  hahaha meskienaa..

  mijn grootste blunder was in Sidi Harazem in fes.. We hadden een huisje gehuurd en ik moest in de ochtend Sefnej halen. Ik ging dus naar die sefnej maker. en hij vroeg mij Voor hoeveel geld ik sefnej wou... Ik wist helemaal niet wat die prijzen waren van sefnej, dus k zei Doe maar 100 dirham sefnej hahaha en die vent bleef maar roeren in de deeg en sefnej maken.. Er kwam maar geen einde aan.. T bleek dat sefnej 1 dirham ofzo per stuk was, dus k kreeg 2 volle zaken mee allatieffff 2 zakken vol! en bij ons huisje aangekomen zei mn vader: Ziedd je gaat alles opeten!
   
 3. Hahhahahaahaahah lekker gegetenn
   
 4. aitwayaghertje

  aitwayaghertje Populair

  11.264
  93
  0
  haha meskien
   
 5. hahahahhahahahaaa

  ik was dus op visite in knitra en der was een style heuvel gewoon daar in de buurt
  en daar achter was er hoe raad je het een internet café..

  dus mijn zusje, mijn nicht, mijn neefje en ik gingen als een stel gekken van die heuvel af rennen..

  maar je ging zo hard rennen dat je van voor alles wazig zg tot het moment dat we in eens kei HAard tuut tuut horen van een taxi chauffeur die wilde oversteken..
  hahah hij was echt link hij ging ons voor volgens mij elk marokkaans scheldwoordje uitschelden..
   
 6. Hhahahhah upp
   
 7. Deze sfenjz bakker zie ik helemaal voor me.. Volgens kreeg hij spontaan dollar/dirkamteken in zijn ogen toen hij het hoorde hahahaha. Meskine.. haat je ze nu of valt het uiteindelijk wel allemaal mee?
   
 8. Yesmina-

  Yesmina- Populair

  12.855
  99
  0
  Tegenover ons in Nador, wonen er een paar jongens uit Overvecht, supervervelend en irritant zijn hen. Wij gingen een keer met al mijn nichten en de kids naar de Mac Donalds. Bij de weg (wij wonen in het centrum) was het heel druk, en wij zochten naar een taxi. We hadden eindelijk een taxi gevonden en hij reed naar ons toe, maar toen hij naar ons reed, kwamen die buurjongens hem van ons afpakken.
  Ze waren helemaal blij. Ze gingen helemaal dansen en tong uitsteken. Wij waren boos en vooral mijn nicht, haha. Als zij boos is, weet zij niet wat ze doet.

  Mijn nicht had een steen die redelijk groot was van de grond gepakt. Ze gooide het op die taxi waarin die jongens instapde, hahaha. Die taxi-chauffeur was boos! Hij stapte uit en schold ons helemaal uit, maar wij waren toen al weggelopen. hahaha
   


 9. hahahahahahaha, wat zijn jullie girls erg!!! Wel gemeen van jullie buurjongens!!
   
 10. Aqbuch

  Aqbuch

  3.197
  146
  0
  wedden dat je na dit incident de bijnaam kreeg : Boe sfenzj !!!
   
 11. musti

  musti

  5.829
  132
  0
  Haha lachen! Schuld van die taxi chauffeur!.
   
 12. Yesmina-

  Yesmina- Populair

  12.855
  99
  0
  Ja, precies, haha!
   
 13. ik en me moeder waren naar de sok gegaan in nador en je weet als je in de midag gaat is het bom vol dus ik en moeder waren aan het lopen en je wordt heen en weer geduwd en op eens was err echt een grote gat in de grond en raad een wie valt daar ja ike dus en wejouw dat was vershut heel mijn wite broek was zwart geworden en iedereen lachen ik werdt helemaal rood:giechel:
   
 14. Yedjiesunbebes

  Yedjiesunbebes Populair

  12.068
  53
  0
  Hahaha meskienaa
   

Deel Deze Pagina