1. -AmazighChick

  -AmazighChick Populair

  13.482
  70
  0
  Zo nu ook een tijdje een hyves-account te hebben merk ik dat ik er niet helemaal bijpas. Het lukt mij niet om net als alle andere hyvers te zijn. Iedereen is knap, fris, spontaan en ze hebben allemaal nog leukere vrienden in hun contactenlijst. Als je de krabbels leest die de mensen achterlaten, nou het is geweldig. Om er spontaan jaloers op te worden.

  ‘He meid, was gezellig hè gister bij de Griek. En oh ja, ben vandaag naar het reisbureau gegaan…ik heb echt zin in die reis naar De Dominicaanse Republiek! Heb je al een nieuwe jurk gekocht voor de bruiloft van zaterdag? Nou..ik ga nu slapen, want ben echt moe, kom net van bodypump.…zie je morgen in de sauna! Groetjes’

  Wat een geweldig sociaal leven hebben deze hyvers allemaal. In mijn krabbels kom ik niet verder dan:

  ‘Ja, goed hoor en met jou?’

  Hyves is ook een soort reclamebord voor de mensen die reizen. In het profiel staat waar de mensen allemaal zijn geweest. Echt de meest geweldige bestemmingen kom je tegen, van safari’s in Kenia tot de Salomonseilanden! Kom ik aanzetten met mijn jaarlijks terugkerende Marokko! Ben echt een boer.

  En dan heb je ook het kopje foto’s. Die is helemaal geweldig, echt iedereen op de foto’s ziet er geweldig uit. Drie leuke omhelzende vriendinnen op het strand, een bruine stoere gozer op een jetski, een leuke frisse meid met een Gucci-zonnebril flanerend op een prachtige boulevard. Zelfs mensen die ik persoonlijk ken, en niet echt moeders mooiste zijn, zien er op hun hyvespagina heerlijk een krokant uit. Kortom, hyves doet gewoon niet aan lelijk. De familiefoto’s mogen natuurlijk ook niet ontbreken. Supergezellige kiekjes van de jaarlijks terugkerende feesten met de leukste en hipste vader en moeder die je maar kan wensen.

  Er is ook een gedeelte waar je aan kan geven wat je favoriete merken zijn. Als je dat moet geloven, draagt iedereen Designkleding, drinkt niemand Cola van de Aldi en de Lidl en is een mobiele telefoon van duizend euro de normaalste zaak van de wereld.

  Ik voel me ineens een hele zielige sloeberige hyver.
   
 2. -AmazighChick

  -AmazighChick Populair

  13.482
  70
  0
 3. Hahahahah! GE-WEL-DIG!
  Ik herken dit ook echt allemaaal! Toen ik nog hyves had voelde ik me echt een 'buitenbeentje..'
  :D
   
 4. Samir

  Samir Viva Real Madrid Populair

  10.593
  117
  0
  hahah gelukkig heb k nooit hyves gehad.. wie herkent zich nog cu2? haha shin 10 jaar geleden echt een hype!
   
 5. Hyves, Facebook, Twitter, Blackberry, PP2G allemaal ONZIN!
   
 6. -AmazighChick

  -AmazighChick Populair

  13.482
  70
  0
  Ik hou ook niet echt van die site. Samir niet liegen, je hebt hyves a bougarieken :p
   
 7. -AmazighChick

  -AmazighChick Populair

  13.482
  70
  0
  Laat ik eerlijk zijn. Twee jaar geleden heb ik het aangemaakt. Walakin niet uit mezelf. Ik vind het maar een Domme Site. Het was dat mensen bij me aandrongen om er een account op te maken. Ewa ik had het gedaan. Stieken achteraf de site weggehaald. Ik kom er niet meer op. Onzin.
   
 8. Privacy, anonimiteit...lijkt alsof niemand er meer omgeeft. Mensen geven alles bloot, hun hele levensverhaal, foto's gooien ze op het internet, iedereen mag het zien.

  No not for me!
   
 9. -AmazighChick

  -AmazighChick Populair

  13.482
  70
  0
  Jaa eh. Gwn schande. Laatst zag ik er zelf dames met de hijaab op.
   
 10. hahahah je bedoelt je ziet alleen maar meisjes met hijaab op het internet
   
 11. -AmazighChick

  -AmazighChick Populair

  13.482
  70
  0
  hahahha.
   

Deel Deze Pagina