'Joran van der Sloot wordt vader'

latifa-arif 15 jun 2011

 1. AMSTERDAM - Joran van der Sloot, die vastzit in een Peruaanse gevangenis, heeft een vriendin zwanger gemaakt. Dat melden Peruaanse media. Hoe dat kon gebeuren, wordt niet vermeld.

  De aanstaande moeder zou een werknemer zijn van het casino waar Van der Sloot zijn vermeende slachtoffer Stephany Flores ontmoette.
  Van der Sloot zit vast voor de moord op Flores. De verdachte zou vanuit de gevangenis ook etenswaren verkopen.
   
 2. ik weet niet of dit iets moois of slecht is....
   
 3. ik denk iets slechts.. haha viezerik dat hij is
   
 4. hahah just a boy
   

 5. mis heb je wel gelijk HAHHA
   
 6. 'Joran van der Sloot heeft zoon’

  De van moord verdachte Joran van der Sloot heeft een zoon van 2,5 maanden. Dat zei de advocaat van de vader van de vermoorde Stephany Flores in het Peruaanse actuaprogramma '90 Segundos'. Eerder meldden Peruaanse media al dat Van der Sloot een meisje zwanger zou hebben gemaakt.
  Van de 22-jarige Peruaanse vriendin van Van der Sloot zijn inmiddels ook beelden opgedoken. Volgens de advocaat beviel ze op 31 maart van een zoon: Matías. De moeder van Van der Sloot zou haar kleinzoon mee willen nemen naar Nederland.

  Van der Sloot zou de moeder van zijn kind hebben leren kennen enkele dagen nadat hij in juni vorig jaar in de beruchte gevangenis Castro Castro belandde.

  Deze week noemde de Peruaanse dienst voor justitiële inrichtingen het nog onwaarschijnlijk dat Van der Sloot een vrouw kon hebben bezwangerd. Hij zou het afgelopen jaar slechts een keer bezoek hebben gehad. Dat was vermoedelijk de moeder van Natalee Holloway. Van der Sloot wordt nog steeds gezien als hoofdverdachte voor de verdwijning van de Amerikaanse tiener. Bovendien wordt hij verdacht van de moord op Flores.

  Van der Sloot is in afwachting van het begin van zijn proces. Hij kan levenslang krijgen als roofmoord wordt bewezen.
   

Deel Deze Pagina