Kasita N Sram haha

Samir 11 feb 2011

 1. Samir

  Samir Viva Real Madrid Populair

  10.593
  117
  0
  Weten jullie nog de oude casettes van vroeger. Onze ouders hadden van die cassetebandjes waarop ze van alles opnamen zoals groetjes en hoe t ging en dat naar hun familie in Marokko stuurden en omgekeerd. de jonge generatie weet t zeker niet.. maar de dertigers zullen t nog weten
   
 2. musti

  musti

  5.829
  132
  0
  haha ik ben 20 en heb er talloze ingesproken, telkens als het aan mijn beurt was om iets in te spreken ging het met veel tegenzin. :p
   
 3. hahahaha stel da zou nu ook zo moeten ahahah
   
 4. Dat was echt leuk.,xxx
   
 5. Samir

  Samir Viva Real Madrid Populair

  10.593
  117
  0
  hahah jaa dat klopt! ik weet nog dat k altijd iets moest zeggen maar k wist niet wat k moest zeggen.. en dan was t van: ewaa mliegh? danita kourshi mligh. Ewa mligh. Familia mligh? Tafonast mligh? hahah k kende die mensen van marokko helemaal niet dus wist niks te zeggen.
   
 6. hahahah ja die cassetjes hebben we nog hier liggen af en toe eens beluisteren.. hoorde je ze allemaal door elkaar praten maar als mijn opa aan het woord was haha was het doodstil.. Maar dat was wel een groot en belangrijk moment om iets in te spreken haha zeg je wat fout ren dan maar snel weg :p
   
 7. -AmazighChick

  -AmazighChick Populair

  13.482
  70
  0
  hahaha ik heb er ook meegedaan. Alleen nu gaat het via de camera, en als
  iemand naar marokkko ging en de anderen niet, dan spreken we wat in de camera, haha.
  Mooie tijden !
   
 8. Enof ik dat nog weet, als de dag van gisteren.
  Op een zaterdag/zondag ochtend want dan was de bende compleet werden we geroepen en gevraagd om de tafel te gaan zitten.
  Bij het binnen komen van de kamer zag je dat enge casetterecorden midden op de tafel en je ouders met een brede glimlach op hun gezicht,..dan wist je wel hoe laat het was.
  Persoonlijk vond ik het verschrikkelijk, daar zat ik dan op mijn knikkende knieen tegenover de cassterecorder en moest dan een lijst mensen Agharabou nesraam doen en vertellen hoe goed ik het wel niet deed op school en dat ik niet kon wachten om ze weer eens te zien.
  Het gevoel kun je vergelijken met waneer je in de klas zit en dat je elk moment opgeroepen kan worden door je leeraar om voor de klas iets uit te leggen waar je niet voor hebt geleerd.

  Gelukkig duurde het een poosje voor dat ik de groeten terug kreeg maar voor mij was het gewoon een straf .
   
 9. musti

  musti

  5.829
  132
  0
  Haha tchum3et wie zou de eerste zijn die daarmee is afgekomen? Echt iedereen deed het. Wij irifien zijn creatief haha b
   
 10. Hahah, enof we creatief zijn....
  Na dat de eerste generatie eindelijk een huistelefoon had genomen en het dorp eindelijk een teleboutique, werd er met een familielid afgesproken dat die op een bepaalde dag en tijd aanwezig moest zijn voor de laatste updates.
  Maar toen werden we nooit gevraagd om in de rij te staan voor een gesprekje, het klokje werd nauwkeurig in de gaten gehouden, het enige wat je daarna hoorde was : Amchuma n-Trifu yighraaaa :giechel:
   
 11. haha als ik je verhaal lees, krijg ik de herinneringen weer naar boven. Ik moest dan ook iets zeggen, maar wist nooit wat ik moest denken, dus zei ik maar Groeten aan iedereen haha
   


 12. Hahha, dat was ook mijn manier om snel een eind te breien aan het gesprek, maar dan kreeg je op het volgende bandje vragen waar je niet onder uit kon zoals :
  Ewa ethchum3et me the99adh che mlih, ma thnejhedh, ma thkhedmedh che nechghar dhi thadeth , teggedh che n mamita che n-weghroum ... etc etc.
  Je deed je best dan om deze vragen te vergeten en deed ook doe3a dat je ouders ze ook zouden vergeten, maar nee hoor de dag dat er een opname plaats vond werd netjes eerst het gestuurde bandje afgespeeld om zo op alle vragen een antwoord te geven :(
   
 13. haha nee dat was dan wel erg! haha ik zei dan altijd waah kourshi mlih, medrasa mlih en dan schoof ik mijn broertje of zus naar voren om te praten hahaha waar kom je trouwens vandaan uit marokko?
   

Deel Deze Pagina