Koopavond Vieren

-AmazighChick 9 mei 2011

 1. -AmazighChick

  -AmazighChick Populair

  13.482
  70
  0
  Koopavond vieren


  Wat is de koopavond toch een verschrikkelijk iets zeg. Een gedrocht van een avond. Na zoveel jaar niet geweest (gelukkig) belandde ik per ongeluk weer in de stad op de oh zo beruchte vrijdagavond in Rotterdam. Ik wist niet wat me overkwam tussen de nieuwe generatie jeugdige consumenten. Ik had ook niet verwacht dat de Rotterdamse koopavond nog steeds zoveel volk van heinde en verre aantrekt.


  Een vriend van me wilde een jas kopen en had me over gehaald om mee te gaan. Ik ben dus heel lang niet meer naar deze avond geweest en dacht dus heel naïef, nou hoe erg moet het zijn? Het viel dus zwaar tegen en heb spijt tot op het bot dat ik ben gegaan. Ik was zolang niet meer geweest dat de stad helemaal nieuw voor me was geworden. Allerlei nieuwe winkels zag ik, die ik niet eens kende. Ik ben een type shopper, die normaal gesproken naar een bepaalde winkel rent, snel alles koopt en vervolgens weer snel in de auto te stapt om alles snel te vergeten.


  Ik kan echt heel slecht tegen te drukke winkels, maar verreweg de engste kledingzaak van de hele stad is de Zara. En de engste plek binnen de Zara is de mannenafdeling. De mannenafdeling is helemaal tot aan de nok gevuld met homofiele V-hals negers, trendy puntschoen-Tarkan-Turken, Hindoestanen die een glimmend outfitje zoeken voor de bruiloft van hun nichtje en neef Ratna en Prakash en studentikoze Marokkaanse jongens die een leuk houtje-touwtjesjas hebben gescoord. En een partij druk in die winkel, alsof het Dunya Festival daar binnen plaats vindt en een Antilliaanse Brassband langs kan komen terwijl je in de rij staat met je foute nichterige V-hals truitje, die je koopt omdat je hetzelfde truitje van Armani niet kan betalen. Alle mannen die je in de Zara ziet, denken ook echt dat ze knap en lekker zijn. De uitstraling die ze hebben is wanstaltig; Ik heb smaak, daarom koop ik mijn goedkope troep in de Zara. Iedereen die zijn spul heeft gekocht loopt trots weg alsof hij Enrique Iglesias is.


  Marokkaanse meiden hadden ook weer groot uitgepakt. Ik heb nog nooit zoveel Uggs, skinnyjeans, leggings en hoofddoekjes bij elkaar gezien deze avond. Records zijn gevestigd vandaag, ondanks de striemende winterkou die dwars door de leggings de dikke Marokkaanse dijen bevriest.

  Ik merkte dat ik ook totaal niet meer beschikte over de koopavond conditie. Na drie winkels met die vriend van me, begonnen mijn voeten pijn te doen, mijn ogen begonnen te tranen en konden geen trendy neger meer zien. Ik wilde zo snel mogelijk naar huis. Ik zag nog een paar Marokkaanse jongens dolen door de stad, die duidelijk mee moesten met hun vrouw, had het echt met ze te doen. Ik denk dat ik weer een record ga vestigen, aankomende zes jaar geen koopavond meer voor mij.
   
 2. hahaha amazigh chick! je hebt stress gekregen van de koopavonden jek
   
 3. Wat heb jij tegen zara gek, mijn shirts en zomerjassen komen van daar, mond dicht ouwe hahahaahaha
   
 4. -AmazighChick

  -AmazighChick Populair

  13.482
  70
  0
  Hahahahahaaa draag jij V-hals truitjes? 7shoumaaa! Je moet eens een ban krijgen haha.
   
 5. -AmazighChick

  -AmazighChick Populair

  13.482
  70
  0
  Zeker! Een paar jaar geleden werkte me zus op koopavond, en dan moest k haar avondeten brengen, ayaauw ayaauw ayaauw! Ik werd gek!
   
 6. -AmazighChick

  -AmazighChick Populair

  13.482
  70
  0
  Hahahahhahaha hahah Wallah gevaarlijk vriend hahahahahha. Ik had van jou beter verwacht hahahahaha. Dolce & Gabbana hahaha
  Ayaaauw ahhahaha Gruwlijk.
   

Deel Deze Pagina