1. ELISA1

  ELISA1

  823
  10
  0
  Hoe meer geld je verdient, hoe meer je opdoet! Dat wordt toch gezegd en ik kan daar van mee spreken. Het leven van tegenwoordig is duur. Wat lijkt jullie een redelijk maandelijks verdienste???
   
 2. Samir

  Samir Viva Real Madrid Populair

  10.608
  117
  0
  ik verdien per maand ongeveer 1200 euro. als huur, eten, deodorant, gas, internet etc afgaat, blijft er 12,50 over. Dat leg k opzij voor de bruidschat
   
 3. ELISA1

  ELISA1

  823
  10
  0
  hahah samir is goed dat je aan je toekomst denkt.
   
 4. aitwayaghertje

  aitwayaghertje Populair

  11.264
  93
  0
  12.50 is best weinig voor bruidschat;o

  ik verdien 260 maar ga nog naar school
   
 5. ik verdien nog niks... :S
   
 6. ELISA1

  ELISA1

  823
  10
  0
  olijfje is beter, die mannen van de belastingen pakken toch al ons geld af. Je werkt je kapot en bijna de helft moet je afstaan, fff
   
 7. hahaha!!
  gaat dus lang duren voordat we een bruiloft kunnen verwachten?
   
 8. -AmazighChick

  -AmazighChick Populair

  13.482
  70
  0
  €0,25 bij opruiming kamer van bruur.
   
 9. hahahaha 12,50 voor bruidschat, leuk!!!

  Ik verdien bruto 3600,-, MAAR omdat ik nét teveel verdien gaat erg veel naar de belasting... :(:(:( soms denk ik gewoon: het loont bijna niet om te werken.. je komt niet in aanmerking voor allerlei compensenies, subsidies en regelingen... ook een huurhuis met een normale huurprijs zit er niet in. Alleen particulier huren waardoor je weer behoorlijk veel kwijt bent en dus toch weer minder netto overhoudt..
  maar aan de andere kant vind ik de verzorgingsstaat wel goed. De minder-bedeelden zitten hier goed in NL, hmdlh!
   
 10. hahaha dat is echt veel tbarka allah! je mag niet klagen miefrouwtje :p
   
 11. Samir

  Samir Viva Real Madrid Populair

  10.608
  117
  0
  haha als ik 3600 bruto zou verdienen oeff... ik zou echt nooit praten. Ik zou nooit het journaal volgen. Ik zou nooit de kranten lezen. Ik zou echt heerlijk leven! gewoon met glimlach opstaan en met glimlach slapen.. en gewoon zelfs de oudjes op straat helpen met oversteken..
   
 12. Klopt, ik mag zeker niet klagen, hmdlh. Mijn man verdient ook zoiets ongeveer, dus we hebben het wel goed, hmldh. Maar: we hebben beiden een gat i/d hand en geven het verkeerd uit.. ook hebben we enorme vaste lasten, waaronder het huis). we zijn nu aan het bedenken wat we gaan doen om er toch beter mee om te gaan :)
   
 13. hahahahaha jij bent grappig. Het betekent niet dat ik letterlijk 3600 eur op mn bankrekening krijg p/mnd. er gaat ongeveer 1200 naar de belasting..... en je hebt gelijk, ik klaag ook niet. maaar: als je zoveel verdient, heb je automatisch nergens meer recht op. Je bent genoodzaakt een huis te kopen of particulier te huren. En dat kost aardig wat, waardoor je netto toch minder overhoudt.

  Hmldh, mn man en ik houden genoeg over om veeel leuke dingen te doen, hmldh. Moge jullie ook genoeg verdienen om datgene te kunnen doen wat jij/ jullie graag zouden willen doen (vakanties, vakantiehuisje 'umra/hadj etc etc).
   
 14. Samir

  Samir Viva Real Madrid Populair

  10.608
  117
  0
  insha allah! ameen! ameen!

  Insha allah zal er barakah zijn over jullie bezittingen. Ik weet dat verleiding groot is voor jullie om voor een koopwoning te gaan, maar probeer er alles aan te doen om dat vermijden.
   
 15. Heb je helemaal gelijk in...!
  het beste inchaAllah
   

Deel Deze Pagina