Marokkaanse Vakantie-Auto's !

-AmazighChick 23 jun 2011

 1. -AmazighChick

  -AmazighChick Populair

  13.482
  70
  0

  Marokkaanse vakantie-auto’s

  Volkswagen Golf 5


  Opgeschoren Marokkaanse gozer die het nog heel stoer vindt om met zijn heuptasje naar Marokko te gaan. Rijdt elke avond 1500 rondjes in recordtijd op de boulevard. Heeft zijn laatste Eurootjes neergelegd voor de velgen en getinte ramen. Met wieldoppen en normaal glas naar Marokko kon namelijk echt niet. In Marokko komt hij er wel achter dat een Golf 5 met dikke velgen en getinte ramen ook een zwerverauto is naast al die dikke drugsbakken.

  Volkswagen Golf 4

  Jonge Marokkaan die met zijn moeder en twee zussen naar Marokko rijdt. Wilde eigenlijk niet naar Marokko gaan, maar hij moest van zijn vader. In Marokko baalt hij van de oude Golf 4, parkeert hem ook niet midden op de boulevard, maar stiekem helemaal aan het einde.

  Mercedes Vito

  Vader, Elhadj, die naar zijn 4-etage blokkenwoning gaat en dit jaar een nieuwe keuken meeneemt voor zijn huis en ook de garage gaat verbouwen. Hij heeft er enorm veel zin in. Elke ochtend komt hij aanzetten met allerlei werkers, lem3alem en zijn gang om zijn wilde plannen uit te voeren. Hij gaat een constructieve vakantie tegemoet.

  Groene Volkswagen Bora

  Man 43 jaar, In Marokko opgegroeid, rokend, ooit getrouwd met zijn nicht uit Nederland, spreekt nu soort van Nederlands. Hangt vaak in de Nadi en werkt in ploegendiensten in een grauwe fabriek. Haat zijn leven en het liefst wil hij afgekeurd worden. Zijn zomergarderobe bestaat uit de hele sale van de C&A.

  Mercedes Oldtimer, 240 D of 190 D

  De zuinige Marokkaanse vader die aan iedereen in Marokko vertelt hoe slim hij is, omdat hij geen wegenbelasting meer hoeft te betalen. Ook bluft hij erover dat hij nog heel veel voor die auto kan vangen, maar hij verkoopt hem natuurlijk niet. Alle taxichauffeurs in Marokko zitten met het kwijl uit hun mond naar die nog goed onderhouden 240 D te staren. Deze oldtimers doen het trouwens ook verdacht goed bij de praktiserende broeders.

  Volkswagen Passat/Audi a4

  Man 51 jaar, vijf kinderen, in Marokko opgegroeid, ooit getrouwd met zijn nicht uit Nederland, heeft meer geld dan de man met de Bora, maar komt beetje op hetzelfde neer. Hing vaak in de Nadi, maar is recent een viszaak gestart. In Marokko ziet hij er zelfverzekerd en rijk uit als je hem shwa ziet eten met zijn gezin langs de weg. In Marokko komt deze man helemaal tot leven.

  Mercedes C 220 ‘ Bouwjaar 2005

  Gepensioneerde man die zijn auto gaat invoeren. Zit 6 maanden in Nederland en 6 maanden in Marokko.

  Mercedes Sprinter

  Handelaar eerste klas. Kent elk stukje asfalt tussen Nederland en Marokko. Rijdt twintig keer per jaar op en neer met die bus gevuld met van alles en nog wat en zit geld te maken. De Douaniers kent hij inmiddels allemaal bij naam.

  Mini Cooper


  Marokkaanse carrieremeid die eigenlijk niet naar Marokko wil gaan, maar haar broertje gaat trouwen. Ze plakt er nog een week Marakech aan vast en maakt er toch maar het beste van. Veel Marokkaanse meiden zijn jaloers op haar en die auto als ze achterin de oldtimer van hun vaders langs haar rijden.

  Volkswagen Transporter

  De allang gepensioneerde voorzitter van de moskee heeft van zijn zeven hardwerkende zonen een gloednieuwe Transporter gekregen van bijna 30.000 Euro. Hij en zijn vrouw, voor de rest niemand erbij, rijden relaxed naar Marokko waar ze drie maanden blijven.

  De zevenzitters uit bouwjaar ’97 (Renault Espace, Volkswagen Sharan, Seat el Hambra etc..)

  Vrij jonge vaders met drie kinderen. Willen absoluut niet met een busje naar Marokko, daar voelen ze zich net iets te jong voor. Spreken goed Nederlands. Je zou denken waarom een zevenzitter als je maar twee of drie kinderen hebt, maar er kleeft een hele hoop familie aan hem waar hij niet onderuit kan. Gescheiden zus, zieke tante en haar zoontje,s zijn moeder (vader overleden). Hij heeft de rol van de vader op zich genomen. Deze zevenzitters kosten nog geen 1000 Euro, maar zien er nog redelijk mooi uit. Na de zomer dumpt hij hem bij de sloop of schorst hem en rijdt in zijn normale auto weer verder.

  De dikke bakken boven de E 50.000,-


  Dit zijn de carrieremensen, coffeeshophouders, drugsdealers etc. Deze gaan naar hun dikke villa en gaan lekker heel de zomer op hun jet-ski’s hangen.

   
 2. hahahahahhahahah
   
 3. -AmazighChick

  -AmazighChick Populair

  13.482
  70
  0
  Up..

  Ik kies voor De laatste optie. Twee zoons van me runnen een Shisha-lounge. En Mijn andere zoon en 3maroush een Coffee-shop.
   
 4. Hahahahahaah niet te vergeten een Ford Galaxy (familiewagen) :D
   
 5. -AmazighChick

  -AmazighChick Populair

  13.482
  70
  0
  Hahaha Samira toch.
   
 6. hahahahah:p
   
 7. -AmazighChick

  -AmazighChick Populair

  13.482
  70
  0
  Ki7 ki7 ki7 ki7
   
 8. is een leuke auto hoor, .. love it!

  We hebben em nu al 2 jaar denk ik
  precies net als deze: [​IMG]
   
 9. -AmazighChick

  -AmazighChick Populair

  13.482
  70
  0
  Oke. Bsa7tek.
   

Deel Deze Pagina