Marokko geeft 1,2 miljoen dollar aan Shakira!!

Salima 18 apr 2011

 1. Verschillende Marokkaanse nieuwssites hebben informatie gepubliceerd over de hoge prijzen die betaald worden voor de zangers die deel zullen nemen aan de Mawazine festival in Rabat.


  Zo zou Sharika 1,2 miljoen dollar krijgen voor de paar nummers waarmee ze deelneemt aan het festival, tijdens haar verblijf in het koninkrijk zal een eenheid van de Koninklijke wacht over haar waken.
  De Engelse Joe Cocker zou volgens dezelfde bron 800 duizend dollar krijgen voor zijn deelname, (evenals alle zangers is het bedrag exclusief het verblijf, reiskosten etc...).

  De Arabische zangers krijgen tussen de 75 duizend dollar en 150 duizend dollar, Kazem El Saher die onlangs meedeed aan een festival in Fes voor minder dan 70 duizend dollar krijgt maar liefst 120 duizend dollar van Mawazine.

  De 20 februari jeugd heeft meerder malen opgeroepen om de Mawazine festival af te schaffen en de belasting geld dat verspild wordt aan die zangers beter te besteden.
   
 2. -AmazighChick

  -AmazighChick Populair

  13.482
  70
  0
  Soso, Shakira heeft fans..
   
 3. aitwayaghertje

  aitwayaghertje Populair

  11.264
  93
  0
 4. belachelijk.... nu mogen de burgers wat mij betreft wel de straat op.. (in plaats van het geld te investeren in infrastructuur wordt het geld weer eens verkwanseld..)
   

Deel Deze Pagina