mijn afkomst

marokaangekje 9 feb 2011

 1. iwaa shab berberss (geen arabieren want die mogen dood vallen) ik ben gellukig een berber ik ben een eqzenayen ik woon (met mijn hand op mijn hart) in meknes ik woonde eerst in ain hamra(ajdir) maar ik ben verhuisd naar die vervloekte stadje. ik ben 19 jaar enuuhhmmm ja hahah dat was het .
   
 2. Wat voor een belachlijk racitische opmerking is dat, hoezo die mogen dood vallen, de meeste van mijn vrienden zijn arabieren.
  Hun haten mij niet ik haat hun niet, jij en geert wilders zijn precies het zelfde, hij haat jij haat.
  Stik in je focking haat, sluit deze kk topic af want het maakt me aggressief.

  En nog iets... 19 jaar???????? ik zou denken dat je eerder 12 jaar was, me broertje van 14 heeft niet eens zo een haat tegenover personen.
   
 3. Wejoow wrm zo een haat :eek:
   
 4. musti

  musti

  5.829
  132
  0
  Wil je de mensen eens met rust laten iedereen zijn eigen mening over wie hij al dan niet haat. Hij heeft misschien een reden om ze te haten zoals ik en vele anderen. Ik ben ook 20, lijk ik nu 12? mwahahaha
   
 5. Mustii jij hebt ook zo'n haat aan arabieren hé haha
   
 6. musti

  musti

  5.829
  132
  0
  Eerlijk ik haat ze, inshAllah zal Allah mij vergeven als ik verkeerd ben, maar als mijn ouders me vertellen wat het Marokkaans leger met hen deed krijg ik wraak gevoelens en wens ik ze het ergste. Het is niet dat het ingelepeld is door mijn ouders dat Arabieren slecht zijn, integendeel mijn moeder zegt altijd ik heb niks tegen hun overal heb je goede en slechte mensen en Allah zal hun wel straffen. Maar ik zal een Arabier nooit het licht in de ogen gunnen. Maar wie ben ik, dus wees niet gekwetst Arabieren hahahaha
   
 7. yeh musti :p
   


 8. Je overdrijft met dat gehaat doe ff normaal
  Het zijn ook marokanen en moslims!
   
 9. Ouafa snappen ze niet
   


 10. Echt een bavianen zijn het ook!
   
 11. Eey musti.... wat zij hier formuliert is geen mening, als het een mening was had ze wel erachter geschreven wat zij vind van de arabieren.
  Dit heeft zij niet gedaan dus ik noem het gewoon een haatzaaiende bericht die ze heeft geschreven zonder erbij na te denken, en als jij vind dat dat een mening is, dan geef jij dus aan Geert Wilders ook gelijk.
   
 12. aitwayaghertje

  aitwayaghertje Populair

  11.264
  93
  0
  niet alle arabieren over 1 kam scheren:)
   
 13. Nou ja.. wrm mogen ze doodvallen dan? Wat zijn we weer aardig haha
   
 14. musti

  musti

  5.829
  132
  0
  Het gaat erom mijnheer dat ze niemand iets verkeerd heeft gedaan noch heeft ze aangemaand naar haat. Ze zegt ik groet iedereen behalve Arbieren die mogen doodvallen. Dat is haar goed recht, wie zijn wij om te zeggen wat ze "moet" zeggen? Wilders mag zoveel zeggen als hij wil, ik luister niet eens naar zijn ideologie, dus ik weet niet wat deze 2 zaken met mekaar te hebben?
   
 15. Jullie hebben echt een haat tegenover de arabieren!!
  Is echt niet normaal
  meer
   

Deel Deze Pagina