Moslimse pleegouders gezocht!

aitwayaghertje 8 mei 2011

 1. aitwayaghertje

  aitwayaghertje Populair

  11.264
  93
  0
  Zouden jullie dit via mail, facebook, twitter etc. willen verspreiden. Er wordt spoedig gezocht naar een moslime pleeggezin.
  Liefs,

  Schuilt er een pleegouder in jou? Misschien meer dan je denkt. Want pleegouder kun je voor langere tijd of één weekend per maand worden. Als koppel of single. Als je jong of oud bent. En als je veel of weinig geld te besteden hebt. Wat telt, is dat jij zorgt voor een kind wiens eigen ouders dat helaas niet kunnen. Zoals bijvoorbeeld voor Mounir (9) of Aida (8) en haar broertje Yaman (7).

  Aida.
  Aida is een sociaal, rustig meisje. Ze houdt van tekenen, gymen, dansen en zwemmen.Zekan op een positieve en negatieve manier aandacht vragen. Aida is prestatiegericht en vindt het soms moeilijk met afwijzingen en teleurstellingen om te gaan. Ze heeft af en toe moeite met het herkennen, benoemen en controleren van haar emoties.

  Yaman.
  Yaman is een sportieve jongen. Hij speelt graag buiten en houdt van voetbal. Hij houdt van aandacht. Yaman kan soms negatieve aandacht vragen. Hij heeft herhaling nodig, kan zich moeilijk concentreren en kan mentaal afwezig zijn. Ook heeft hij last van slaapwandelen.

  Het is belangrijk dat Aida en Yaman hun broer en ouders kunnen blijven zien!

  Mounir.
  Mounir is een vrolijke en zorgzame jongen. Hij geniet van buitenspelen, zwemmen en voetbal. Ook vindt hij het leuk om anderen te helpen. Mounir zoekt best veel bevestiging. Hij kan zich ook stiekem gedragen en is soms be'invloedbaar. Hij is allergisch voor honden, katten, pollen en pinda's. Hij heeft bovendien eczeem en astma, waar hij medicijnen voor heeft.

  Het is belangrijk dat Mounir zijn jongere broertje en zusje kan blijven zien!

  We zijn voor Aida en Yaman of Mounir op zoek naar een pleeggezin, waar zij voor minimaal een half jaar kan wonen. Pleegouders die hem de nodige duidelijkheid en structuur kunnen bieden. Die het leuk vinden activiteiten met hem te ondernemen en rekening willen houden met zijn islamitische achtergrond.

  Ontdek de pleegouder in jezelf en neem contact op met het servicecentrum pleegzorg van Jeugdformaat via 070 850 12 34 of pleegzorg@jeugdformaat.nl. U vindt meer informatie over pleegzorg op Jeugdformaat.
  link
  Jeugdformaat
   
 2. aitwayaghertje

  aitwayaghertje Populair

  11.264
  93
  0
  uppieeeeeeeeeeeeeeeeeeee
   

Deel Deze Pagina