Noedelsalade met garnalen en (rode) mul

aitwayaghertje 17 mrt 2011

  1. aitwayaghertje

    aitwayaghertje Populair

    11.264
    93
    0
    Ingrediënten400 g (rode) mulfilet
    200 g gepelde en gekookte grote
    garnalen of rivierkreeftjes
    250 g noedels (eiermie)
    1 l visbouillon (van tablet of visfond)
    250 g groene asperges
    150 g diepvries doperwten
    2 eetlepels arachideolie of olijfolie
    125 ml zure room
    150 ml yoghurt
    1 eetlepel verse dille, gehakt
    peper, versgemalen
    2 vleestomaten, in blokjes


    BereidingKook de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking in visbouillon. Giet de noedels daarna af en laat goed uitlekken. Verwijder de onderkanten van de asperges en snijd de stengels in schuine stukken van 5 cm. Kook ze samen met de doperwten 5 minuten. Spoel de groente in een zeef af onder koud stromend water en laat ze goed uitlekken. Verhit de olie in een ruime koekenpan en bak hierin de mulfilets ca. 2 minuten per kant. Schep de laatste minuut aan een kant in de pan de garnalen erbij. Voeg peper en zout naar smaak toe. Meng intussen de zure room, yoghurt, dille en peper en zout. Schep deze dressing met de doperwten, asperges en tomatenblokjes door de noedels. Verdeel de vis erover. Lekker met cassavekroepoek.

    Vervang 1 tomaat door 1 appel en neem in plaats van noedels, mihoen of een fijne pastasoort.


    Visrecepten Recept
     
  2. hmmm moet ik eens gaan proberen:)
     
  3. -AmazighChick

    -AmazighChick Populair

    13.482
    70
    0
  4. Hmmm klinkt lekker :d .. Idd het is het proberen waard
     
  5. Deze ga ik van het weekend proberen insha allah!
     
  6. het klinkt lekker! Jammer dat je er geen foto van hebt!
     
  7. aitwayaghertje

    aitwayaghertje Populair

    11.264
    93
    0
    ik heb link er bij geplaats
    daar staat de fotoo
     
  8. aitwayaghertje

    aitwayaghertje Populair

    11.264
    93
    0
    vis recepten is de link
     

Deel Deze Pagina