Oriflame Cosmetics selecteert Latifa Raafat als ambassadeur

Patron

Amazigh
9 mrt 2012
4.028
560
De Marokkaanse zangeres Latifa Raafat zal het aankomende jaar het symbool worden van de Cosmetica bedrijf Oriflame Cosmetics. Het Zweedse bedrijf Oriflame verkoos Latifa Raafat boven andere vrouwelijke modellen en bekende artiesten wereldwijd. Rafaat zal een nieuwe cosmetica lijn van Oriflame, The One, gaan aankondigen op verschillende seminars.

Volgens Oriflame is Latifa Raafat geselecteerd vanwege haar schoonheid, natuurlijke elegantie, charme en het vertrouwen die ze uitstraalt. De samenwerking tussen Oriflame en Raafat is nieuw, maar zal volgens Oriflame lang duren.

Latifa Raafat is geboren in Kenitra, en de laatste jaren uitgegroeid tot een geliefde Marokkaanse zangeres. Ook het Midden-Oosten is Raafat geliefd onder de arabieren.

Oriflame Cosmetics is een groot internationaal bedrijf, met een hoofdkantoor in Luxemburg. De cosmetica producten van Oriflame zijn beschikbaar in meer dan 60 landen wereldwijd. Oriflame verkoopt vooral schoonheidsproducten voor persoonlijke verzorging, accessories en voedingsproducten.

latifa-raafat.jpg
 
Bovenaan