Appartementen te huur in het prachtige Tanger

9 jul 2014
3
0
Ben jij op zoek naar een net appartement om te huren in Tanger en wil je niet te veel betalen? Lees dan snel verder!

Ik heb vijf verschillende appartementen te huur in Tanger. De appartementen zijn voor zowel korte vakanties als voor langer verblijf beschikbaar.


Appartement 1 & 2
Twee nieuw ingerichte driekamerappartementengelegen op de derde verdieping, nabij winkelcentrum Aswaak Salaam en de luchthaven.De appartementen zijn gelegen in de wijk Al Jam3ie. De woningen zijn van alle gemakken voorzien en bestaan uit een woonkamer, keuken, badkamer en twee slaapkamers en zijn in totaal 65m². De prijs voor deze appartementen is €45 per dag.



Appartement 3 & 4
Appartementen met vier kamers gelegen op de eerste verdieping,dichtbij het centrum in de wijkDrissia. De woningen beschikken beide over twee woonkamers, een ruime keuken, badkamer, aparte toilet en twee slaapkamers. De appartementen zijn in totaal 120m² en zijn geschikt voor maximaal acht personen. De prijs voor deze appartementen is €80 per dag. Het is mogelijk een garage bij te boeken voor een meerprijs van slechts €5 per dag.



Appartement 5
Vierkamerappartement gelegen op de eerste verdieping, dichtbij Marjane al Moujma3 al 7asany en desnelweg triq Rabat. Het appartement bestaat uit een woonkamer, een ruime keuken, badkamer en drie slaapkamers en is in totaal 90m². Het complex is voorzien van een lift. De dagprijs voor dit appartement is €80.


Langer verblijf?Het is ook mogelijk de appartementen voor langere tijd te huren. Je betaalt dan een vaste huurprijs per maand.

Meer info & foto’s?Wil jij graag meer informatie en foto’s van de appartementen? Neem dan even contact op via:


PM

Email: a.elhachioui@hotmail.com

Facebook: Abdellah El Hachioui | Facebook

Telefoon: 0640342570
 
9 jul 2014
3
0
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
 
6 feb 2011
11.252
91
Kennis van mij is op zoek naar een appartement om te huren in bni makada en omgeving
heb je daar ook iets van?
 
9 jul 2014
3
0
Beste aitwayaghertje apartement 3&4 bevinden zich in de buurt van bni makada drissia als je bekend bent in Tanger
 
Bovenaan