voordat onze....

2 okt 2012
3.117
190
Voordat onze geliefde Profeet Mohammed vzmh optrad, was het een donkere tijd van vernietiging, vol onrust en alle soorten ondeugd. In godsdienstig opzicht waren de mensen van die tijd helemaal verdwaald door allerlei soorten van ongeoorloofde innovaties en afwijkingen van het rechte pad. De hele wereld verkeerde in geestelijke duisternis. Ver verwijderd van menselijkheid en waarheid de mensheid was gezonken in een draaikolk van verschrikkelijke verwildering. Onzekerheid, roverij en alle soorten van onderdrukking en geweld waren aan de orde van de dag. Degenen die macht en middelen bezaten, verdrukte, bestolen, doodden en onteerden de zwakken.

Mijn geliefde broeders en zusters is dit vandaag de dag niet het geval, vallen we niet terug? Is dit waar onze geliefde Profeet vzmh zijn en nachten van ad3iyaa aan heeft besteedt? Is dit waar onze geliefde Profeet vzmh vele beproevingen heeft moeten door staan? Schamen wij ons niet diep? Beseffen wij wel waar wij mee bezig zijn? De Ummah van Mohammed vzmh is dit zijn Ummah? Dit is niet wat hij achter heeft gelaten !

~UmmAmanii
 
31 dec 2012
2.957
300
Wij leven inderdaad in een verschrikkelijke tijd waarin alles normaal lijkt, istaghfirullah. Maar wat kan je doen anders dan du3a en bij jezelf beginnen? Allah ihdiena
 
8 apr 2013
890
159
Alles gaat zoals gepland!

Wat geweest is stond geschreven, wat nu gebeurd staat geschreven en wat er komen zal staat al vast!

De profeet vrede zij met hem wist al van deze tijd en wist dat dit komen zou, hij heeft ons erop voorbereid en ervoor gewaarschuwd!
Nu aan ons om ermee om te gaan en om onszelf in de hand en onder controle te houden!
 
Bovenaan