Huwelijk Prins Moulay Rachid

Patron

Amazigh
9 mrt 2012
4.028
560
Wie heeft op de televisie gekeken naar de trouwfeest van prins Moulay Rachid? Heel Marokko is in een feestelijke sfeer door de bijzondere huwelijk tussen Rachid en Lala Oum Kaltoum Boufares. Ze zijn een prachtige koppel!

De trouwfeest duurt in totaal drie dagen en was vervuld met Marokkaanse tradities. Afgelopen donderdag was er een traditionele henna ceremonie. Lala Oum Kaltoum stond centraal op deze dag. Op de volgende dag was er een feestelijke gelegenheid met delegaties uit de hele wereld. Tijdens deze ceremonie wordt er een feestelijke maaltijd bereid, en de bruidegom en bruid ontvangen geschenken van de gasten. Op de tweede dag werd prins Moulay Rachid en de bruid in het openbaar verenigd. Tijdens deze gelegenheid komt de familie bijeen om de trouwfeest af te ronden.

moulay-rachid.jpg
prins-rachid.jpg
rachid-prins-marokko.jpg
prins-rachid-marokko.jpg
rachid.jpg
 
28 jul 2012
114
38
Lol zo rijke familie maar ze hebben jaren 80 takshita aan


Haha wat een domme reactie zeg. Die 'zogenaamde jaren 80 takshita's' kosten wel een fortuin. Ik denk niet dat een gemiddelde marokkaanse meid, die kan betalen. De stof van die jurken kost al een honderden euro's laatstaan de sfifa, de details etc.

En ik hou wel van hun style, lekker simpel en niet overdreven en toch zien ze er goed uit. Less is more, mogen marokkaanse meiden een voorbeeld aan nemen.
 

Jawatte

Gebanned
31 jul 2014
243
64
Ben je advocaat van de koninklijke familie ofzo. Hoeveel krijg je betaald voor deze reactie
 
5 mrt 2012
18.240
681
Oepsie lees nu pas je topic patron, dubbel topic je mag de mijne sluiten..
 
Bovenaan