Verschrikkelijk drama in Marokko: man doodt vijf familieleden

9 jan 2014
652
162
In Skhour Rhamna heeft zich gisteren een afschuwelijk familiedrama afgespeeld toen een jongeman besloot zijn familie uit te moorden.

De twintiger doodde zijn moeder, twee broers, schoonzus en haar zoon. Dat meldt persbureau MAP. Een ander familielid, volgens de bron een andere broer, raakte ernstig gewond maar ontsnapte aan de moorddrang van zijn broertje. Hij is zwaargewond opgenomen in het ziekenhuis. Artsen van het Ibn Toufail ziekenhuis in Marrakech doen er alles aan om zijn leven te redden.

Op de plek waar het drama zich voltrok kon de dader aangehouden worden. Zijn beweegredenen zijn nog niet bekend. Om deze te achterhalen heeft de politie van de okerkleurige stad een onderzoek ingesteld. Ook werd geen melding gedaan van de manier waarop hij zijn familieleden doodde.
 
9 jan 2014
652
162
Gaat goed met de Marokkanen tegenwoordig zowel in Nederland als in Marokko. Ze knaller elkaar af, ze steken elkaar dood enzovoort.
 
7 jul 2011
1.258
423
Klopt ta7amousht is het een hipe geworden ofzo.. Hij heeft hun zeker vermoordt voor chen jnoun praktijken daar je weet het maar nooit. moge Allah subhanahu wat3ala de getroffenen jennath al firdaous schenken. De marokkanen hier knallen elkaar meestal af vanwege ta7chicht praktijken enz. Ze vergallen echt hun leven zonder dat ze ht door hebben allahi7sen3awen wahha pff
 

Patron

Amazigh
9 mrt 2012
4.028
560
In Marokko maken ze elkaar dood voor een paar centen. Elke dag zijn er moordpartijen in Marokko. Vooral de drugs verslaafden in Marokko plegen moorden. Maar de overheid doet niks om de drugs problemen aan te pakken.
 
31 dec 2012
2.957
300
Allah ir7ahom mesaken. Wij weten niet wat er in zijn hoofd afspeelt, wie weet zat hij wel in een diepe depressie of is hij gewoon gek? Heftig :(
 
Bovenaan