Mango lanceert Ramadancollectie voor moslima's

5 mrt 2012
18.240
681
media_xll_7729390.jpg




De Spaanse modeketen Mango pakt deze zomer uit met een exclusieve Ramadancollectie. De lijn zal vanaf 8 juni (alleen) online verkrijgbaar zijn in ons land, in de filialen van de keten in de Arabische landen zal de collectie wel verkocht worden.

De collectie zal onder andere speciale feestelijke outfits voor het Suikerfeest bevatten, zoals lange jurken met hier en daar wat subtiele fonkelende details en ook mooie blouses. Daarnaast zitten er in de lijn ook enkele hippe broeken met wijde pijpen en enkele accessoires. Trouwens niet alleen leuk voor moslima's, want eigenlijk is de collectie gewoon iets meer bedekt en feestelijker dan anders.

Dat Mango de lijn zo specifiek richt op de Ramadan en het Suikerfeest is simpelweg een erg slimme marketingtruc. Want hoewel de vraag naar feestelijke kledij voor tijdens de Ramadan alleen maar toeneemt, zijn er nog erg weinig winkels die er op inspelen. Goed gezien dus van de Spaanse modeketen, want moslima's overal ter wereld zullen zich erkend voelen en ook na hun vastenmaand terugkeren naar Mango om te shoppen.
 

Patron

Amazigh
9 mrt 2012
4.028
560
Een mooi initiatief van Mango. Mango heeft een aantal Marokkaanse managers en er zijn ook mango vestigingen (ook in Nederland) met Marokkaanse eigenaren.
 

Patron

Amazigh
9 mrt 2012
4.028
560
Denk eraan he.. In de ramadan geen korte rokjes! Jullie maken het ons dan alleen maar moeilijker om te vasten.
 
21 apr 2014
405
126
Leuk iniatief, ze gaan hier ook hun omzet mee verhogen. Alleen nadeel is iedereen gaat ermee lopen, dus ik ga niks bestellen.
 
Bovenaan