Real Madrid neemt afscheid van Ancelotti

Nieuws

Moderator
4 mei 2015
34
5
De Italiaanse coach Carlo Ancelotti is maandag door Real Madrid ontslagen. De voorzitter van de club, Florentino Perez, heeft bevestigt dat het contract is beëindigd.

Volgens verschillende Spaanse media heeft Perez in de middag een overleg gehad met Ancelotti. Tijdens dit overleg heeft de voorzitter kenbaar gemaakt dat Real Madrid op zoek gaat naar een nieuwe trainer. Rond 8 uur in de avond heeft Perez tijdens een persconferentie bevestigd tegenover de media dat Ancelotti is ontslagen. Perez maakte duidelijk dat de raad van bestuur deze moeilijke beslissing moest maken. Real Madrid heeft volgens de voorzitter behoefte aan een nieuwe impuls om nieuwe titels te winnen en om de maximale niveau te behalen.

Real Madrid heeft dit seizoen over het algemeen slecht gepresteerd. Door slechte prestaties in de tweede helft van het seizoen moest de Spaanse club het jaar afsluiten zonder het winnen van een titel.

Ondanks zijn falen dit seizoen, laat Ancelotti een indrukwekkende erfenis achter met de Los Blancos. In zijn eerste seizoen in 2014, leidde Ancelotti Real Madrid naar de 10e Champions League titel, in aanvulling op de Copa del Rey, de Europese Super Cup en Club World Cup.
 

Patron

Amazigh
9 mrt 2012
4.028
560
Jammer, was goede coach

Ongelofelijk dat Ancelotti is ontslagen, hier zal meer achter zitten. Vorig jaar nog heeft Real Madrid dankzij hem grote prijzen behaald. En ook heel raar dat Benitez nu de nieuwe coach wordt van Real Madrid. Wat heeft hij nou gepresteerd? Alleen met geluk een CL met Liverpool jaren geleden.
 
2 jun 2011
648
33
Precies, Benitez zal niet de respect krijgen van de spelers die ze hadden voor Ancelotti. Jammer van deze beslissing die Perez is soms wel raar bezig.
 

Patron

Amazigh
9 mrt 2012
4.028
560
Een hele rare beslissing van Perez. De spelers van Real Madrid, waaronder Ramos en Ronaldo, beginnen al te klagen over Benitez. Hij zou een goede vriend zijn van Bale, en heel de club vormen om Bale heen.
 
Bovenaan