Vader slaat Marokkaans kindje (3) dood om bedplassen

9 jan 2014
652
162
Een klein meisje is afgelopen zondag om het leven gekomen nadat haar vader haar hardhandig mishandelde.

Het enige dat het 3-jarig kindje had 'misdaan' (in de ogen van haar vader) was bedplassen. De politie vertrok zondag met spoed naar Douar Oulad Mesbah Rouif in Kenitra. Daar had een vader zijn dochter rake klappen gegeven omdat ze in haar bed geplast had. Ook sloeg hij haar met een handvat van een pikhouweel. Al Akhbar meldt vandaag dat de dader een 36-jarige man is die op een boerderij werkte.

De moeder van het kind was aanwezig tijdens de fatale mishandeling. Zij verklaart dat haar man erop los sloeg en geen boodschap had aan haar geschreeuw en gehuil. Het meisje zou schreeuwend van de pijn zijn overleden. De krant weet dat ze verwondingen opliep aan gezicht, hoofd en rug. Waarom de moeder niet ingreep is onduidelijk. Het nieuws verspreidde zich al een vuurtje onder dorpsgenoten.

Psychisch
De vader had zich ondertussen in struiken nabij zijn huis verstopt, maar de politie kon hem snel arresteren. Tegenover de politie verklaarde hij dat hij een psychische aandoening heeft en nooit had gedacht zoveel kwaad aan te kunnen richten bij zijn dochtertje, waar hij zo erg van hield. Hij staat terecht voor mishandeling met de dood tot gevolg. De aanklager denkt niet dat hij de intentie had om zijn dochter te doden.

BELACHELIJK! :mad:
 
Bovenaan