Scheidsrechter Rajindraparsad onder de loep

Samir 28 mrt 2011

 1. Samir

  Samir Viva Real Madrid Populair

  10.593
  117
  0
  De arbitrage was gisteren het gesprek van de dag als we het hebben over de Noord-Afrikaanse derby tussen Algerije en Marokko. LDA wist een paar discutabele punten in het verleden van S. Rajindraparsad (Mauritanie) op te rakelen.

  Niet alleen de Marokkanen waren niet te spreken over het arbitrale trio. Ook de neutrale pers liet ongenoegen blijken over de prestaties van de arbitrage van zondagavond.

  De geschiedenis
  Op zaterdag 6 september 2009, om 22.00uur in het Olympisch Complex Mustapha Tchakers Blida te Algerije speelt het thuisland tegen Zambia. Dit in teken van de CAN-WK kwalificatie van 2010. De scheidsrechter die is aangesteld door de CAF is niemand minder dan Seechurn Rajindraparsad.

  23.00uur: De Algerijnen willen in een omstreden duel. De volgende dag hebben de Egyptische pers en voetbalbond hun bedenkingen bij de oefenmeester. Egypte en Algerije zullen elkaar later in Poule C treffen.

  Volgens Goalfmradio.com dacht op 8 september 2009 de Egyptische voetbalbond er aan om een klacht in te dienen bij de FIFA. De klacht zou gaan over de wantrouwige Mauritanische scheidsrechter. Als bewijs wordt een afgekeurd doelpunt van Zambia aangehaald. Daarnaast zou een Algerijnse speler aan een rode kaart zijn ontsnapt. Volgens de website is Rajindraparsad door FAF-voorzitter Raouraoua aangevraagd bij zijn vriend Joseph Blatter (FIFA-voorzitter).

  De scheidsrechter toonde dus opmerkelijke keuzes in het duel tussen Algerije en Zambia. Toch werd de scheidsrechter aangesteld om het duel tegen Egypte te leiden.

  Bij de wedstrijd tussen Gabon en Togo is ook Seechurn Rajindraparsad de scheidsrechter. Heel Togo valt over hem heen als hij twee grote fouten in het strafschopgebied over het hoofd ziet. Bij meerdere duels wist de man niet goed in te grijpen. Aan het eind van de wedstrijd wint Gabon met 3-0. Wie volgens Togo de schuldige is? Vul maar in..
   
 2. Samir

  Samir Viva Real Madrid Populair

  10.593
  117
  0
  meskien dit keer is de scheids de klos. Hoe slecht hij ook heeft gevloten, de penalty was gewoon zwaar terecht. wie dat ontkent is niet eerlijk
   
 3. Samir

  Samir Viva Real Madrid Populair

  10.593
  117
  0
  bekijk dit en wees gewoon eerlijk a mensen.. t is geen handbal eh

  [video=youtube;whWStdh0qx4]http://www.youtube.com/watch?v=whWStdh0qx4[/video]
   
 4. keh billah ik maak diie scheids kapot ik stop m waar die vandaan is gekomen als je begrijp wat ik bedoel


  in iedergeval toen chamakh viel was zekker terecvht dat hij geen penalty kreeg yek

  keh ga neppe geval joh die hele wedstrijd was tamarakht
   

Deel Deze Pagina