Taarabt Speelt Nooit Meer Voor Marokko!!

Just_a_Boy 3 jun 2011

 1. Taarabt: "Marokko is voor mij voorbij"

  Adel Taarabt keert niet terug als international van Marokko. De temperamentvolle middenvelder is zeer ontevreden over zijn huidige situatie binnen het nationale elftal en heeft om die reden zijn afscheid aangekondigd.
  Taarabt (22) verliet deze week het trainingskamp van Marokko, dat in voorbereiding is op de kwalificatiewedstrijd tegen Algerije. Bondscoach Eric Gerets wilde de speler van Queens Park Rangers op de bank houden en dat zinde hem duidelijk niet. "Ik verblijf momenteel in Marseille", reageerde Taarabt vrijdag aan Radio Mars. "Ik wil nooit meer voor het nationale team spelen, met of zonder Eric Gerets."

  "Ik heb besloten om te stoppen met het nationale team nadat ik te horen kreeg dat ik niet zou starten tegen Algerije. Zonder uitleg aan de coach ben ik vertrokken, omdat ik geen problemen binnen de selectie wilde creëren. Het nationale team is voor mij nu voorbij. Ik wil mijn land liever vertegenwoordigen via mijn club", stelt de middenvelder.  Lemyaghri: ''Taarabt is nog jong en moet nog veel leren''
  Door Youssef_Casa - Vrijdag 03 Juni 2011 19:16 - Bron: Redactie - Submitter: Geen
  Nadir Lemyaghri, de keeper van de nationale ploeg heeft zich vandaag als enige uitgesproken over de kwestie Taarabt. Tegenover de Marokkaanse media laat Lemyaghri weten dat je Taarabt kan vergelijken met een klein kind die je geen aandacht geeft.

  Lemyaghri: ''Taarabt is nog jong en moet veel leren. Kijk, hij is gewoon een kind dat aandacht mist. We moeten hem niet veel aandacht geven, maar aan de wedstrijd denken''.

  Ook oud international Khayri deelt dezelfde mening: ''Taarabt is niet groter dan Marokko. Wat denkt deze speler wel niet dat hij is? 35 miljoen Marokkanen in de steek laten? Marokko is groter dan Taarabt en we moeten ons nu concentreren op de wedstrijd.''
   

Deel Deze Pagina