Tagliatelle met basilicum, tomaten en olijven

Samir 8 mei 2011

  1. Samir

    Samir Viva Real Madrid Populair

    10.608
    117
    0
    Ingrediënten voor Porties:

    Voor 3 personen:
    300 gr tagliatelle bicolore (of gewone)
    100 gr geraspte kaas
    Handje zwarte olijven zonder pit
    1 grote vleestomaat
    300 gr kipfilet
    2 el gedroogde basilicum
    2 teentjes knoflook
    Scheutje (olijf)olie
    Zout en peper


    Bereiding:
    Bak de kipfilets met zout en peper goudbruin en gaar. Kook de tagliatelle volgens de verpakking. Meng olie, basilicum, knoflook en een snufje zout tot een mooi papje. Als de tagliatelle gaar is dit papje erdoor roeren en ook de helft van de geraspte kaas erbij. Laat dit lekker smelten op een warmhoudplaatje. Snijd de olijven in hele kleine stukjes. Ontvel de tomaat en snijd deze ook in ministukjes. Serveer de tagliatelle met de kipfilet en strooi over de tagliatelle de stukjes olijf, tomaat en de rest van de geraspte kaas.

    [​IMG]
     
  2. -AmazighChick

    -AmazighChick Populair

    13.482
    70
    0
  3. Oooh wat heeeeeeeeeeeerlijk!!!
     
  4. Dit is kousba:

    [​IMG]

    Dit is basilicum:

    [​IMG]
     
  5. Oew lekker hoor.. Ik ga ook maken dit weekend.. alleen hou ik van gehakt en wat minder van kipfilet..
     
  6. Samir

    Samir Viva Real Madrid Populair

    10.608
    117
    0
    hmmm.. dat moet heerlijk smaken!
     
  7. Jah inderdaad.. ik maak het altijd ook pittig.. heerlijk!!

     
  8. hmmm als ik dit allemaal lees ,... krijg ik spontane honger !!
     
  9. Een heerlijk gerecht!
     
  10. -AmazighChick

    -AmazighChick Populair

    13.482
    70
    0
    Ik weet wel wat Kousba is , hoor.
     

Deel Deze Pagina