charmillah

31 dec 2012
2.957
300
Beetje olie in de pan. Dan snij je een ui fijn, en die doe je bij de olie. Dat laat je een beetje bruin worden.

In de tussentijd schil je 2 tomaten, die snij je ook in stukjes. Hierbij snij je een klein bosje ''9osba''. Dit doe je bij de beetje bruin geworden ui. Dit laat je samen een beetje bruin worden, met het vuur op de laagste stand! Doe dan een klein beetje zout, gember, en peper erbij. Sommigen doen er ook beetje saffraan bij voor de kleur.

Doe er tot slot na het geheel te hebben gemengd een half kopje water bij zodat het geheel niet aanbrandt.


Even het geheel laten koken en tadaaaaa je hebt ''tsharmila'' :)



Ga je het vandaag voor het eerst koken? :haha:
 
16 apr 2012
3.101
73
Danku, meschien.

Je hebt toch ook zo een gerecht waar je tomaten stukjes van doet en tot soort
Puree kaat bakken oo pan en dan een eitje erover heen weet je hoe dat heet.
 
31 dec 2012
2.957
300
Ja dat is bijna hetzelfde principe, alleen dan doe je er een ei doorheen. Ik weet niet hoe dat heet haha.

Succes met het koken :hihi:
 
23 okt 2011
3.236
175
om de zure smaak van tomaat weg te werken doe ik af en toe een wortel in raspen.
rode en groene paprika kan er ook in
 
2 okt 2012
3.117
190
Danku, meschien.

Je hebt toch ook zo een gerecht waar je tomaten stukjes van doet en tot soort
Puree kaat bakken oo pan en dan een eitje erover heen weet je hoe dat heet.

Dat is de enigste charmillah die ik lust de rest moet ik van kotsen
 
Bovenaan