- Topicstarter
- #1
- 6 feb 2011
- 11.252
- 91
Ingrediënten
2 pakken mie
600 gr. kipfilet
1 bos selderij
1 zakje kruidenboterkruid
1 stuk ui
3 teentjes knoflook
1 snufje zout
1 snufje peper
4 el. olijfolie
2 stuks bouillonblokjes
4 el. ketjap
Benodigde materialen
Bereidingswijze
kook water in een grote pan veel water ongeveer 2 liter. Als het water kookt doe de eimie erin en zet het vuur uit laat het 4 min staan en daarna roer je de mie met een beetje olie en giet je het af. snij de kip in kleine stukjes en kruid het met een beetje zout en peper doe een flinke scheut olie in de pan en bak de filet daarin doe de kleingesneden ui en fijngesperste knoflook erbij in doe het zakje bami kruiden erin en 1 derde kopje water doe de blokjes bouilon erbij doe er een flinke scheut ketjap bij en als laatst de selderij kleingesneden doe het vuur uit en roer de mie erdoor en klaar is kees lekker met augurkschijven en koude rode bietjes eet smakelijk Water, zoete frisse dranken
2 pakken mie
600 gr. kipfilet
1 bos selderij
1 zakje kruidenboterkruid
1 stuk ui
3 teentjes knoflook
1 snufje zout
1 snufje peper
4 el. olijfolie
2 stuks bouillonblokjes
4 el. ketjap
Benodigde materialen
Bereidingswijze
kook water in een grote pan veel water ongeveer 2 liter. Als het water kookt doe de eimie erin en zet het vuur uit laat het 4 min staan en daarna roer je de mie met een beetje olie en giet je het af. snij de kip in kleine stukjes en kruid het met een beetje zout en peper doe een flinke scheut olie in de pan en bak de filet daarin doe de kleingesneden ui en fijngesperste knoflook erbij in doe het zakje bami kruiden erin en 1 derde kopje water doe de blokjes bouilon erbij doe er een flinke scheut ketjap bij en als laatst de selderij kleingesneden doe het vuur uit en roer de mie erdoor en klaar is kees lekker met augurkschijven en koude rode bietjes eet smakelijk Water, zoete frisse dranken