Turkse Actrice Sila Sahin shockeert familie en de moslims!

Samir 21 apr 2011

 1. Samir

  Samir Viva Real Madrid Populair

  10.593
  117
  0
  AMSTERDAM - De succesvolle Turks-Duitse actrice Sila Sahin heeft voor een hoge prijs moeten betalen voor een fotshoot in de Playboy. Sahin poseerde naakt voor het mei-nummer van mannenblad om jonge Turkse vrouwen een hart onder de riem te steken, tot grote onvrede van haar islamitische familie.

  Sila Sahin ziet zichzelf als een voorbeeld voor de moderne Turkse vrouw en wilde met haar reportage een signaal afgeven aan haar leeftijdgenote n in Turkije. "Ik wil jonge Turkse vrouwen laten zien dat het niet erg is om te leven zoals zij dat zelf willen. Deze foto's zijn een bevrijding van de beperkingen die ik tijdens mijn jeugd kreeg opgelegd" zegt de 25-jarige Turkse schone, die speelt in de Duitse variant van Goede Tijden, Slechte Tijden.

  De familie van de vrouw is allerminst blij met haar actie. Haar moeder heeft direct alle contact verbroken, haar vader is vooral bang voor negatieve reacties vanuit de moslimwereld. De Duitse vriend van de actrice, Jörn Schlönvoigt, steunt haar wel. "Ze is een geweldige vrouw en heeft een fantastisch lichaam. Het zou haast een misdaad zijn om dat andere mensen niet te tonen."

  Telegraaf.

  [​IMG]


  wat tin3ashin met je doen eh!
   
 2. Dit is het levende bewijs, dat veel dames uit turkije geen schaamte meer kennen helaas. Zehma moderne turkse , vroeger stonden deze dames pizzas te vouwen en kenden ze nog enige vorm van schaamte, tegenwoordig lopen ze er nog erger bij dan ''Europeaanse dames''. Deze vrouw mag er trots op zijn , dat ze haar familie te schande heeft gemaakt met haar playboy actie, Ezelin.
   
 3. -AmazighChick

  -AmazighChick Populair

  13.482
  70
  0
  Moge Allah haar nog een beetje op het goede pad porberen te houden. Dit is gewoon schaamteloos. Zulke mensen verkopen zichzelf. En dan heb ik het nog wel over de niet-moslims. Een moslim in de playboy! Is zijzelf dan nog een moslim? Ik kan haar in ieder geval geen moslim noemen, dus zij gaat in het hokje van de ongelovige. Doei, meid!
   
 4. Samir

  Samir Viva Real Madrid Populair

  10.593
  117
  0
  je hebt gelijk man, die turkse dames overdrijven de laatste jaren alatieff ze denken gelijk dat ze wat zijn
   
 5. abdel

  abdel

  170
  2
  0
  wjw :eek: allatief is dat waar wat ze daar doet
  wjw hcoumaaaaaaaaaaaaaaaaaaa wjw
   

Deel Deze Pagina