1. Hoe denken jullie over lichaamshaar als ik vragen mag ?
  Benen armen etc ?


  De reden dat ik dit vraag en deel is dat ik dames die ermee zitten probeer te motiveren zichzelf te accepteren zoals ze geschapen zijn en te laten weten dat er niks vies of onvrouwelijks aan is wat helaas wel zo aangeleerd wordt en dat iedereen het groeit. De een alleen wat meer dan de ander.

  Het doet me gewoon pijn als ik zie /hoor dat een vrouw er onzeker mee is. Dat ze denkt een verkeerde lichaam te hebben of zelfs bang is nooit een partner te vinden die haar accepteert om haar lichaamshaar beenharen... Door de media. Gilette venus veet al die ontharingssalons en reclame etc heeft het nu die imago van vies... Dat een vrouw alleen hoofdharen hoort te hebben.

  Het is een onderwerp dat me heel veel doet. Als voorbeeld gebruik ik vaak van waarom kunnen vrouwen in maghreb/rkempo wel met beenharen en zelfs voetharen lopen zonder enig probleem niemand die er raar van opkijkt.
  Oudere generatie vrouwen hier die er ook gewoon mee rondlopen zonder zorgen. Je hebt het vast weleens gezien bij je tantes oid. Maar nu is het hier voornamelijk bij de jongere generaties bij 1 stoppel bijvoorbeeld al drama en word ze vies aangekeken

  Ben gewoon benieuwd hoe anderen erover denken en of er meer zijn die mijn mening/kijk erop delen.

  Door mensen te benaderen hoop ik ze aan het denken te zetten en zo bewustzijn ervoor te creeëren zeg maar. En dames die ermee zitten te motiveren.
  In mijn ogen is het persoonlijk een vorm van schoonheid.

  Eenieder is anders en uniek en dat is goed en mooi. Bewustzijn creeëren en positiviteit delen is alles wat ik probeer te bereiken.

  Sorry voor de lap tekst

  Ik vind het gewoon zo apart dat het tegenwoordig bij 1 stoppel al tfoe a3lik is. Het is echt iets van de jongere generaties volgens mij.
   

Deel Deze Pagina