Waarom huilen moeders ..

thamShOenta 2 mrt 2011

 1. "Waarom huil je Mama?" vroeg een jongetje aan zijn moeder. "Omdat ik een vrouw ben" antwoordde zij. "Ik begrijp het niet" zei het jongetje. Zijn moeder knuffelde hem en zei met een vage lach: "En dat zul je ook nooit doen lieve schat, maar dat maakt niet uit." Later vroeg de kleine jongen aan zijn vader: "Papa, waarom huilt Mama zomaar zonder reden?" Zijn vader kon alleen maar antwoorden: "Alle vrouwen huilen zonder reden."

  De kleine jongen groeide op en werd een jonge man, zich nog steeds afvragend, waarom vrouwen huilen. Uiteindelijk riep hij de hulp in van een oude wijze man en vroeg ook hem: "Waarom huilen vrouwen?" De wijze man antwoordde het volgende: God heeft de vrouw speciaal gemaakt. HIJ gaf haar schouders, sterk genoeg om het leed van de wereld te dragen, maar ook zachte armen om comfort te bieden. HIJ gaf haar innerlijke kracht om, bevallingen te doorstaan en om tegen afwijzing te kunnen, welke zij vaak zou gaan krijgen, soms zelfs van haar eigen kinderen. HIJ gaf haar de hardheid, het doorzettingsvermogen om voor haar vrienden en familie te kunnen zorgen, zelfs wanneer iedereen het opgeeft. Zelfs ziekte en vermoeidheid houden haar dan niet tegen, en zij klaagt nooit.... HIJ gaf haar gevoeligheid, zodat zij haar kinderen lief zal hebben, onder welke omstandigheid dan ook. Zelfs wanneer haar eigen kind haar pijn heeft gedaan. Ze heeft een speciale gave om kinderen weer te doen lachen, om tieners te helpen met hun twijfels en angsten. HIJ gaf haar de kracht om voor haar man te zorgen, ondanks zijn fouten en HIJ schiep haar uit een rib van hem om zijn hart te beschermen. HIJ gaf haar de wijsheid, om te weten dat een goede echtgenoot zijn vrouw nooit pijn zou doen, maar dat hij haar soms test op haar kracht. En ook om haar man bij te staan, door dik en dun. Voor al dit harde werk, gaf HIJ haar ook een traan om te laten. 'HET IS VAN HAAR', zij kan het gebruiken wanneer zij dat nodig heeft.

  Het is haar enige zwakte...Wanneer je haar ziet huilen, zeg haar dan hoeveel je van haar houdt, en hoe goed de dingen zijn die zij voor anderen doet. En alhoewel ze dan nog steeds huilt, weet dan dat ze zich wel degelijk iets beter voelt. ZIJ IS SPECIAAL''.
  :eek:
   
  1 person likes this.
 2. Samir

  Samir Viva Real Madrid Populair

  10.593
  117
  0
  mooi verhaal! met een mooi betekenis
   
 3. Ja ik vond het ook een mooie verhaal, daarom hier geplaatst.
   
 4. :love:, mooi verhaal!
   
 5. Mooi verhaal , Prachtigg
   
 6. Samir

  Samir Viva Real Madrid Populair

  10.593
  117
  0
  ik hou van mijn moeder!
   
 7. Samir

  Samir Viva Real Madrid Populair

  10.593
  117
  0
  en van de rest van de moeders!
   
 8. -AmazighChick

  -AmazighChick Populair

  13.482
  70
  0
  Ik moet huilen..
   
 9. gewoon prachtig!!
   
 10. Ik verdien hier mee wel een groen van ieder vinden jullie ook niet.
   
  1 person likes this.
 11. -AmazighChick

  -AmazighChick Populair

  13.482
  70
  0
  Als ik 't maar terug krijg, hahah just kidding :p
   
 12. Wauw echt is echt een mooi verhaal:)!
  &&' Mijn groen heb je :D
   
 13. Mohsin

  Mohsin

  17
  0
  0
  waarom huilen moeders

  wauw je verdient alle groene vind ik. deze verhaal is echt fantastisch het geeft betekenis hoe sterk moeders echt zijn.
  APLAUSSE voor Thamshounta
   
 14. haha Mohsin :p
   

Deel Deze Pagina