Zidane Mogelijk Nieuwe Directeur Real Madrid Voetbal!

Just_a_Boy 7 jul 2011

 1. Zinedine Zidane zegt dat hij zal beginnen werken als Real Madrid 's directeur van het voetbal vanaf volgende week.

  De 39-jarige werd drie keer wereld speler van het jaar en is werkzaam bij de Spaanse club als speciale adviseur van de president Florentino Perez Madrid.

  "We gaan aan de slag in de rol als directeur van voetbal tot het eerste elftal", aldus Zidane. "[Real's manager Jose] Mourinho is fundamenteel eens met dit besluit, en zo ook de president.

  "We zullen zien wat de rol inhoudt. Iedereen heeft gevraagd mij dezelfde vraag, maar ik zal er vanaf aanstaande maandag, tot het einde van het seizoen eraan werken."

  Zidane neemt de verantwoordelijkheden over van Jorge Valdano, die werd ontslagen als algemeen manager bij het einde van vorig seizoen.

  De relatie tussen Valdano en Mourinho, die werd benoemd tot coach in 2010, gestaag verslechterd laatste termijn.

  Perez's beslissing om zijn rechterhand Valdano en terug Mourinho mei sloot was een overwinning voor de Portugezen als hij wilde meer invloed op de "sportieve" zaken op de negen-maal Europees kampioen te krijgen.

  Mourinho had petitie voor Zidane om meer samen te werken met het eerste elftal vorig seizoen en het was de voormalige Real spelmaker, die hielp te overtuigen de club aan de Franse verdediger Raphaël Varane kopen van Lens vorige week.

  Zidane's drie zonen zijn alle leden van de academie van Real Madrid.
   
 2. -AmazighChick

  -AmazighChick Populair

  13.482
  70
  0
  Zinee Zidaneee ..!
   
 3. Gezellig
   
 4. zidane was goed in voetballen. maar wie zegt dat hij zo een taak ook goed kan vervullen?
   

Deel Deze Pagina