Halima & anousha z

6 feb 2011
11.252
91
MAASTRICHT – De Maastrichtse meisjes die afgelopen weekeinde in Parijs werden vermist, zeggen dat ze door hun begeleiders aan hun lot zijn overgelaten. Medescholieren zeggen echter dat de meisjes Franse jongens wilden ontmoeten.

Halima Saoufi (16) en haar vriendin Anousha Aram (17) meldden zich vrijdagmiddag na een tweedaags schoolreisje niet op het afgesproken verzamelpunt in Parijs. Ze namen ook hun mobiele telefoon niet op. Pas maandag meldden ze zich bij de politie.

Halima gaf dinsdag bij de regionale omroep L1 haar school de schuld. „We hebben een vreselijk weekend gehad. We hebben drie dagen op straat moeten leven. We vroegen onze begeleiders: blijf bij ons, maar dat deden ze niet.â€

De directeur van de school waar de meisjes op zitten, reageerde verbaasd op de aantijgingen. „Ik ben heel teleurgesteld dat we op deze manier worden neergezetâ€, zei hij voor de camera van L1. Volgens hem was de begeleiding goed en waren er aanwijzingen dat de meisjes langer in Parijs wilden blijven.

Scholieren die ook mee op reis waren zeggen dat de meisjes bij herhaling te laat kwamen, wegliepen, afspraken niet of slecht nakwamen en vooraf al van plan waren om er een lang weekend van te maken. Ook viel op dat de meisjes op de dag van hun verdwijning bij het ontbijt erg veel make-up zouden hebben opgehad. Het zou de twee vooral gegaan zijn om Franse jongens die ze bij een Maastrichtse coffeeshop hadden leren kennen.



zo veel nieuws over hun .

Limburgse meisjes boos op school – Hart van Nederland

zei worden echt hard gepakt als er achter komen dat het leugens zijn:p
 

MTL

Banned
Gebanned
6 feb 2011
4.791
25
nee geen marokkanen eh het zijn de meisjes die thuis geen aandacht thuis krijgen vandaar achter boys aan
 
Bovenaan