- Topicstarter
- #1
S
Samir
Guest
INGREDIENTEN
4 aardappelen
1/4 kop mayonaise
2 lente-uitjes, fijngehakt
1 selderijstengel, fijngehakt
2 theelepels citroensap
1 plakje spek, gebakken en fijngesneden
BEREIDINGSWIJZE
Schil 4 aardappelen en snijd ze in blokjes. Kook ze tot ze gaar zijn en giet ze af. Spoel ze daarna af en giet de aardappelen nogmaals af. Laat ze afkoelen. Meng 1/4 kop mayonaise, 2 fijngehakte lente-uitjes, 1 fijngehakte selderijstengel, 2 theelepels citroensap en 1 plakje gebakken en fijngesneden spek. Voeg de aardappelblokjes toe. Schep alles door elkaar. Voeg extra gehakte kruiden toe naar wens. Dek het mengsel af en laat het afkoelen. Koel serveren.
4 aardappelen
1/4 kop mayonaise
2 lente-uitjes, fijngehakt
1 selderijstengel, fijngehakt
2 theelepels citroensap
1 plakje spek, gebakken en fijngesneden
BEREIDINGSWIJZE
Schil 4 aardappelen en snijd ze in blokjes. Kook ze tot ze gaar zijn en giet ze af. Spoel ze daarna af en giet de aardappelen nogmaals af. Laat ze afkoelen. Meng 1/4 kop mayonaise, 2 fijngehakte lente-uitjes, 1 fijngehakte selderijstengel, 2 theelepels citroensap en 1 plakje gebakken en fijngesneden spek. Voeg de aardappelblokjes toe. Schep alles door elkaar. Voeg extra gehakte kruiden toe naar wens. Dek het mengsel af en laat het afkoelen. Koel serveren.