Chocoladetaart

21 aug 2011
13.008
244
10x96cm.jpg


ingrediënten
  • 200 g pure chocolade
  • 200 g boter
  • 250 g suiker
  • 5 eieren
  • 1 eetlepel bloem ( ik heb 6 eetlepels gebruikt)
bereiden
Verwarm de oven voor op 190 °C.

Smelt de chocolade met de boter heel langzaam in de magnetron of au bain-marie. Voeg de suiker toe en laat een beetje afkoelen.

Meng de eieren er één voor één doorheen en roer na elk ei goed door met een houten lepel.

Voeg ten slotte de bloem toe en roer het mengsel mooi glad.

Schep in een vorm en laat 22 minuten bakken. De taart moet in het midden nog niet helemaal gestold zijn.

Haal de chocoladetaart uit de oven en snel uit de vorm en laat afkoelen voor het opdienen.

Als laatst kan je zelf gaan kiezen hoe je uw taartje wilt gaan decoreren. Zo heb ik het gemaakt :)
 

Patron

Amazigh
9 mrt 2012
4.028
560
Die chocoladetaart Ziet er lekker uit!
Is die foto van jouw recept Of is dat een voorbeeld?
 
Bovenaan