- Topicstarter
- #1
- 30 okt 2011
- 474
- 29
Azoul aytma/'d istma
Wat heb je nodig:
- half kilo kefta,
- een ui,
- halve kilo champignons,
- potje met 500 ml tomatensaus(mag ook meer, maar niet meer dan 750ml)
- een hele knoflook,
- twee fijn gesneden paprika's,
-twee worsten op peperoni receptuur(Sucuk, gebruik ik)
4 eetlepels pure olijf olie,een klontje boter, en natuurlijk een halve kilo gedroogde pasta.
Als kruiden heb je nodig: Chili poeder,Zwarte Peper,Zout,Paprika poeder,Knoflook poeder,
en gedroogde italiaanse kruiden(Tijm,Oregano,basilicum)
Neem de pasta, en laat het koken met wat zout en zonnebloem olie. Als het ongv hier op lijkt, is het goed.
bereiding: je giet wat olijf olie in je pan en zet het op een hoog vuurtje. Zodra je merkt dat de olijf olie heet genoeg is, stop je er een klontje boter bij(dit is om het verbranden van je groenten tegen te gaan). Daarna doe je wat fijn gesneden ui en knoflook erbij. Zodra je merkt dat de knoflook samen met de ui begint te garen, stop je er de kefta en peperoni bij.
Nadat de kefta bijna gegaard is, samen met de peperoni. Doe je de gesneden paprika's erbij, en giet je snel tomatensaus erbij(om de vitamines van de paprika te isoleren)
Als de saus warm begint te worden, doe je er de kruide's bij, en roer je goed door de pan heen.
Zodra de champigons helemaal zijn ingekrompen(en dus gekookt) kun je eten.
Vervolgens serveer je ze met de pasta(like duh), en met wat plakjes mozzarella om het mooi af te werken. Bion a petit!
Wat heb je nodig:
- half kilo kefta,
- een ui,
- halve kilo champignons,
- potje met 500 ml tomatensaus(mag ook meer, maar niet meer dan 750ml)
- een hele knoflook,
- twee fijn gesneden paprika's,
-twee worsten op peperoni receptuur(Sucuk, gebruik ik)
4 eetlepels pure olijf olie,een klontje boter, en natuurlijk een halve kilo gedroogde pasta.
Als kruiden heb je nodig: Chili poeder,Zwarte Peper,Zout,Paprika poeder,Knoflook poeder,
en gedroogde italiaanse kruiden(Tijm,Oregano,basilicum)
Neem de pasta, en laat het koken met wat zout en zonnebloem olie. Als het ongv hier op lijkt, is het goed.
bereiding: je giet wat olijf olie in je pan en zet het op een hoog vuurtje. Zodra je merkt dat de olijf olie heet genoeg is, stop je er een klontje boter bij(dit is om het verbranden van je groenten tegen te gaan). Daarna doe je wat fijn gesneden ui en knoflook erbij. Zodra je merkt dat de knoflook samen met de ui begint te garen, stop je er de kefta en peperoni bij.
Nadat de kefta bijna gegaard is, samen met de peperoni. Doe je de gesneden paprika's erbij, en giet je snel tomatensaus erbij(om de vitamines van de paprika te isoleren)
Als de saus warm begint te worden, doe je er de kruide's bij, en roer je goed door de pan heen.
Zodra de champigons helemaal zijn ingekrompen(en dus gekookt) kun je eten.
Vervolgens serveer je ze met de pasta(like duh), en met wat plakjes mozzarella om het mooi af te werken. Bion a petit!