- Topicstarter
- #1
S
Samir
Guest
Okee Ik ga jullie leren hoe je tamarakt kan maken, aangezien tegenwoordig maar weinig mensen dit kunnen..
Je doet eerst waater aan de kook brengen. Daarna doe je een uitje, zout en de tamarakt in het water gooien. Ruim een uur laten koken af en toe door roeren dat het niet aankoekt. Het water moet verdampen zodat er een lekkere groepe papje overblijft.. ewaa dan ziet zitoen erbij (die van temsamane is echte aanrader! lekker olijfolie!)
en dan serveren
mes en vork hoeft niet.. gewoon met brood is voldoende
Je doet eerst waater aan de kook brengen. Daarna doe je een uitje, zout en de tamarakt in het water gooien. Ruim een uur laten koken af en toe door roeren dat het niet aankoekt. Het water moet verdampen zodat er een lekkere groepe papje overblijft.. ewaa dan ziet zitoen erbij (die van temsamane is echte aanrader! lekker olijfolie!)
en dan serveren
mes en vork hoeft niet.. gewoon met brood is voldoende