- 1 mei 2012
- 8.118
- 110
Heerlijk beetje pittig zo en dan olijven erbij mohiem ik krijg er honger van
hmmmm heerlijk.. wajoo ik heb echt honger haha
Heerlijk beetje pittig zo en dan olijven erbij mohiem ik krijg er honger van
Up! haha Takerish schoonmaken heb ik 1 keer gedaan( met een wasknijper op m'n neus) ... Never again
Ooit zal ik het wel leren maken,
Maar de geur kan ik echt niet dulden, ik heb de neiging om te kotsen als m'n moeder dat klaarmaakt
qim we3eder ikhfenem!!
Ik heb ooit ergens gelezen op een marokkaanse forum dat een meid nooit had gekeken hoe haar moeder de pens schoon maakte en na dat ze getrouwd was wist ze niet waar te beginnen dus deed ze de boel in de wasmachine
Hahaha :lol:
Hhahah in de wasmachine ? eyema 7enna, oke ik kan dat niet maken purqi 3emas areqeg tekricht di machina n aseban oedabi ta7rant ni ichenkith ayaz nes , soejeni
Dus daarmee bedoel je zeker, ro7 ga koezina etremdedz a3der n takricht
Haha te gek voor woorden :lol:
Komt op het zelfde neer toch.
Wij hebben ook wel eens de lever en hart op barbecue gedaan, is maar net wat je lekker vindt. Maar ontbreken dan hart en lever in het takrisht als je het serveert of meng je dit dan later weer samen?